Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Το BEST TV στην ψηφιακή μετάδοση με απόφαση του ΕΣΡ !!!

Σε επίγεια ψηφιακή μετάδοση των αναλογικών τους προγραμμάτων μπορούν να περάσουν 29 τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, ύστερα από θετική εισήγηση για την αποδοχή της αίτησης θεραπείας κατά της 604/20.11.2008, που υπέβαλαν στο ΕΣΡ.
Ειδικότερα, πρόκειται για τους τηλεοπτικούς σταθμούς: .......


CORFU CHANNEL, ART TV και IN CHANNEL με προτεινόμενα κέντρα εκπομπής τις Λιγγιάδες (δίαυλος 32) και τα Ακαρνανικά (δίαυλος 47), το δε ΚΑΝΑΛΙ 28 με κέντρο εκπομπής στην Κέλλη (δίαυλος 59),

Επιπλέον, το EUROCHANNEL με προτεινόμενα κέντρα εκπομπής το Χορτιάτη (δίαυλος 50) και τις περιοχές Φιλίππειο ή Σιβρί (δίαυλος 50), και από τα ίδια κέντρα (δίαυλος 59) οι τηλεοπτικοί σταθμοί TIME CHANNEL, TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ?, ΚΑΝΑΛΙ 9 και ?TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Από το κέντρο στις Σέρρες (δίαυλος 55) θα μπορούν να εκπέμπουν οι σταθμοί ALFA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και TV ΔΕΛΤΑ, ενώ από το κέντρο της Πλάκας (δίαυλος 47), οι σταθμοί "R CHANNEL (TV ΡΟΔΟΠΗ)", ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και HOMESHOP. Για τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV προτείνεται το κέντρο εκπομπή στο Δοβρούτσι (δίαυλος 47).

Παρομοίως, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς BEST TV, ERZ TV και ORT προτείνονται τα κέντρα εκπομπής Πεταλίδι και Αρόη, από το δίαυλο 53.

Από το Πεταλίδι (δίαυλος 33) και την Αρόη (δίαυλος 31), θα μπορούν να μεταδίδουν ψηφιακά οι σταθμοί ACHAIA CHANNEL, ΚΟΣΜΟΣ ΤV, PATRA TV και NET.


Για το σταθμό AXION TV προτεινόμενα κέντρα εκπομπής είναι τα Δολιανά (δίαυλος 53), η Αναβρύτη (δίαυλος 52) και το Ξυλόκαστρο (δίαυλος 64), ενώ τα ίδια κέντρα εκπομπής με δίαυλο 53, 52 και 64 αντίστοιχα, προτείνονται για το σταθμό SUPER TV.

Επίσης, οι σταθμοί ΤΗΛΕΑΣΤΥ και LOCAL TV θα μπορούν να εκπέμπουν ψηφιακά από το κέντρο στην Αίγινα, με δίαυλο 65 και 54 αντίστοιχα, ενώ το ΡΟΔΟΣ TV από το Μόντε Σμιθ (δίαυλος 59).

Τέλος, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΗΤΕΙΑ TV προτείνεται να εκπέμπει από τη Ρογδιά (δίαυλος 38) ή τη Μαλάξα (δίαυλος 38), όπως και η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, με δίαυλο 61 και 57, αντίστοιχα.

Παράλληλα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ανακοινώθηκε η έγκριση της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών (10.000) του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΦΩΣ, από τον Θ. Δελλή στον Κ. Παπανικόλα, έναντι του ποσού των 25.000 ευρώ.

Ακόμη, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, του νομού Αττικής, για υποβάθμιση ποιότητας και γλώσσας, σε παραπάνω από μια εκπομπές του Γ. Γεωργίου.

Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΠΙΕΡΙΑ, του νομού Πιερίας, για υπέρβαση του νόμιμου ορίου διαφήμισης.

Εξάλλου, το ΕΣΡ αποφάσισε ομόφωνη σύσταση για την εκπομπή της ΝΕΤ, ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, λόγω συγκεκαλυμμένης διαφήμισης του κέντρου διασκέδασης ΜΟΝ ΡΕΠΟ.

Πηγή: Best-Tv

1 σχόλιο:

  1. Όταν θα γίνει το ψηφιακό ραδιόφωνο να δείτε σφαγή που θα πέσει....
    Ναι μεν θα κλάψουνε μανούλες.... Αλλα θα ξεκαθαρίσει και η ήρα από το στάρι.

    Τότε να δείτε γλέντια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.