Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Εράνη: Προωθήθηκαν 5 νεαροί παίκτες

Η Εράνη πέρα από τις μεταγραφές έτοιμων παικτών που στόχος είναι να βοηθήσουν άμεσα και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, κοιτάζει και προς τις νεαρές ηλικίες και τα παιδιά που βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής.

Ετσι μετά τη συνάντηση που είχε προ ημερών ο προπονητής της Νίκης Πλάτης Τάκης Παναγόπουλος με τους διοικούντες της ομάδας, αποφασίστηκε ορισμένα παιδιά να προωθηθούν στην Εράνη και να στελεχώσουν το ρόστερ της εν όψει της νέας χρονιάς στη Δ’ εθνική.
Καταρχήν αποφασίστηκε 5 παίκτες κάτω των 20 ετών να ενταχθούν άμεσα στο ρόστερ των “πρασίνων”, οι οποίοι είναι οι Ακης Μιχαλακόπουλος (κεντρικός αμυντικός), Δημήτρης Βασιλόπουλος (τερματοφύλακας), Κώστας Σικαλιάς (επιθετικός), Θανάσης Γκίνος (επιθετικό χαφ) και Κώστας Καραχάλιος (μέσος).

Οι τρεις πρώτοι μάλιστα ήταν και την περίοδο 2007- 2008 στο ρόστερ της Εράνης και .......

αποφασίστηκε πέρυσι να πάρουν παιχνίδια στα “πόδια τους” παίζοντας στη Νίκη Πλάτης. Στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος κι άλλα παιδιά προερχόμενα από τη Νίκη Πλάτης αλλά και την ευρύτερη περιοχή και θα τσεκαριστούν από τον νέο τεχνικό Πατρίκ Ενγκεμά και τον βοηθό του Νίκο Αντωνόπουλο.

Οσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, συνεχίζεται η αναζήτηση κυρίως για επιθετικούς παίκτες και οι διοικούντες της ομάδας εκφράζουν την βεβαιότητα πως σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν ορισμένες σημαντικές μεταγραφές.
Μετά την αποχώρηση των Παναγιωτακόπουλου και Ζώκου οι “πράσινοι” θέλουν να πάρουν δύο επιθετικούς (έναν φορ περιοχής και έναν περιφερειακό), ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα και στο μέτωπο των ανανεώσεων.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.