Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΕΕΤΤ: 2 στους 3 συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν άλλον πάροχο εκτός ΟΤΕ

ΣTO 17% θα φτάσει η διείσδυση στην ευρυζωνική πρόσβαση έως τον Οκτώβριο, ενώ πλέον 2 στους 3 συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν άλλον πάροχο εκτός του ΟΤΕ, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η οποία παρουσίασε χθες τον απολογισμό των δράσεών της με την ευκαιρία και της λήξης στις 31/7 της θητείας του προέδρου της Ν. Αλεξανδρίδη.
“Στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας η ΕΕΤΤ...

έχει κάνει σημαντικό έργο, το οποίο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και εγώ θα ήμουν διαθέσιμος να συνεχίσω το έργο αυτό και την επόμενη τετραετία” σημείωσε ο πρόεδρος της Eπιτροπής ξεκαθαρίζοντας όμως παράλληλα ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης για το αν θα υπάρξει ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ή όχι, κάνοντας απολογισμό της τετραετούς θητείας του, και προσθέτοντας σημείωσε ότι το κύριο επίτευγμα της περιόδου 2005-2009 είναι η απελευθέρωση της ευρυζωνικότητας μέσω του LLU.

Ο κ. Αλεξανδρίδης πολύ λιγότερο αιχμηρός σε σχέση με προηγούμενες αναφορές του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λειτουργικού διαχωρισμού του ΟΤΕ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι εάν δούμε ότι άλλα ρυθμιστικά μέτρα δεν φέρνουν αποτέλεσμα, τότε ο λειτουργικός διαχωρισμός πρέπει να υπάρχει στη φαρέτρα του ρυθμιστή.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ υπογράμμισε πως το Yπουργείο Μεταφορών δεν ζήτησε τη γνώμη της Επιτροπής για την κατάρτιση του νομοσχεδίου για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών.
Πηγή: Express.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.