Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΑ – ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ- ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ 19,80 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ

O OTE, ανταποκρινόμενος στις νέες τάσεις της αγοράς, παρουσιάζει δύο νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, τα «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300».
Τώρα, με τα νέα οικονομικά προγράμματα, οι οικιακοί πελάτες μπορούν να έχουν, από μόνο 19,80 ευρώ το μήνα, έως 300 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις καθώς και κλήσεις προς κινητά.

Οι τιμές των νέων ολοκληρωμένων οικονομικών προγραμμάτων είναι οι τελικές: περιλαμβάνουν δηλαδή και το πάγιο της γραμμής. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες έχουν καλύτερο έλεγχο του λογαριασμού τους.

Συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300» περιλαμβάνουν: ...........

* Σταθερά 180

Σε μία ενιαία οικονομική τιμή 19,80 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου του παγίου γραμμής PSTN & ΦΠΑ 19%), οι οικιακοί πελάτες απολαμβάνουν 180 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα κάθε μήνα. Επιπλέον, στο πακέτο «Σταθερά 180» ακόμη και οι υπεραστικές κλήσεις εκτός του πακέτου (δηλαδή αφού καταναλωθούν τα 180 λεπτά) χρεώνονται ως αστικές. Αυτό ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

* Σταθερά + Κινητά 300

Σε μία ενιαία τιμή 24,90 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου του παγίου γραμμής PSTN & ΦΠΑ 19%), οι οικιακοί πελάτες έχουν 250 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα και 50 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά. Όπως και στο «Σταθερά 180», έτσι και στο «Σταθερά 300», οι υπεραστικές κλήσεις εκτός του πακέτου (δηλαδή αφού καταναλωθούν τα 250 λεπτά) χρεώνονται ως αστικές, για όλες τις κλήσεις, εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Τα νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ, «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300», προσφέρονται με 1 χρόνο προστασία τιμής (δηλ. η τιμή ισχύει για 12 μήνες) και έχουν δωδεκάμηνη δέσμευση. Για τους κατόχους γραμμών ISDN, η μηνιαία χρέωση του «Σταθερά 180» ανέρχεται σε 24,90 ευρώ και του «Σταθερά + Κινητά 300» σε 29,07 ευρώ.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα για τα νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας «Σταθερά 180» και «Σταθερά + Κινητά 300», καθώς και να εγγραφούν, καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.oteshop.gr

Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.