Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

12 / 7 / 2008 – 12 / 7 / 2009. Ένας χρόνος Φιλιατρά News. Ένας χρόνος επιτυχίας. Και συνεχίζουμε…

Ένα χρόνο κλείνει σήμερα το Φιλιατρά News.
Ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας που η αλήθεια είναι ότι δεν την περιμέναμε να είναι τόσο μεγάλη. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που καταναλώνετε για να επισκέπτεστε τόσο "φανατικά" το Blog μας.

Ήταν 12 Ιουλίου 2008 όταν το Φιλιατρά News έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στον κυβερνοχώρο.
Δειλά βήματα που αρχικά ήταν "φοβισμένα" μιας και οι πρώτες αναρτήσεις μας δεν έτυχαν και ιδιαίτερης "εκτίμησης".
Πολύ γρήγορα όμως αυτό άλλαξε. Αρχικά ψάχνοντας στο internet για Φιλιατρά ......

(προφανώς Φιλιατρινοί) έβλεπαν το Φιλιατρά News και το επισκέπτονταν.
Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε, έγινε γνωστό και στις 9 Σεπτεμβρίου 2008 το κοντέρ επισκεψιμότητας έγραφε 10.000 επισκέψεις ή κλικς αν προτιμάτε.
Λίγες μέρες αργότερα, στις 20 Σεπτεμβρίου -11 μέρες αργότερα δηλαδή-, το κοντέρ μας έγραφε προς μεγάλη μας έκπληξη κάτι παραπάνω από 15.000 επισκέψεις ή Κλις αν θέλετε.
Κατά "διαβολική σύμπτωση" στις 9 Οκτωβρίου 2008 ακριβώς ένα μήνα μετά είχαμε 20.000 επισκέψεις ή κλικς προς το Φιλιατρά News.
Μέσα σε ένα μήνα δηλαδή οι επισκέψεις διπλασιάστηκαν!!!

Πολύτιμος συνεργάτης μου στάθηκε ο Χαράλαμπος. Με είχε φάει να ανοίξουμε την θεματολογία του Φιλιατρά News από τα στενά όρια που την είχαμε.
Με τα πολλά αφού με έπεισε, είπαμε να ανοίξουμε κάπως την θεματολογία μας και να γράψουμε και θέματα που αφορούν είτε έμμεσα είτε άμεσα και τα Φιλιατρά.
Η "γαϊδουρινή" επιμονή που είχε ο Χαράλαμπος (μην παρεξηγήσεις Χαράλαμπε τον όρο γαϊδουρινή) στο άνοιγμα της θεματολογίας μας, φάνηκε ιδιαιτέρως επιτυχημένη.
Το Φιλιατρά News ανέβηκε σε 500 περίπου επισκέψεις την ημέρα, (από 400 – 550), γνωρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
Από εκεί και μετά ο δρόμος για το Φιλιατρά News είχε ανοίξει διάπλατα. Το blog άρχισε να καλπάζει σαν καθαρόαιμο άλογο. Οι καθημερινοί επισκέπτες του ανέβαιναν ακόμα και στον αριθμό 1.000 σε ορισμένες περιπτώσεις, κάνοντας το Φιλιατρά News το πιο αγαπημένο blog τουλάχιστον για τον Νομό Μεσσηνίας.
Από εκεί και μετά ο δρόμος άνοιξε και μάλιστα διάπλατα για να το επισκέπτεται καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος.

4 μήνες μετά στις 9 Φεβρουαρίου, το κοντέρ των κλίκς έδειχνε 100.000 επισκέψεις και στις 27 Ιουνίου ξεπεράσαμε τις 300.000 επισκέψεις ή κλικς αν θέλετε προς το Φιλιατρά News.
Αυτή την στιγμή δεχόμαστε κατά μέσο όρο από 1.600 μέχρι 2.000 περίπου μοναδικές –το τονίζω μοναδικές επισκέψεις στο Blog ημερησίως!
Χοντρικά περίπου 2.500 συνολικά κλικς την ημέρα!!!!!
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία του Google analytics που μετρά μοναδικές επισκέψεις βάση των IP που έχουν οι χρήστες.

Αρκετά σας κούρασα με τα στατιστικά στοιχεία που σας παρέθεσα. Έκρινα σκόπιμο να σας τα δείξω για να δείτε και σείς και γιατί όχι να μοιραστείτε μαζί μας την χαρά μας για τον ένα χρόνο ζωής του Άκρως επιτυχημένου Φιλιατρινού blog.

Το τι έχει γραφτεί εδώ δεν θα μπούμε στην διαδικασία να το αναφέρουμε.
Το ξέρετε όλοι εσείς που έχετε διαβάσει τα θέματα μας.
Ξέρετε όλοι εσείς το πόσο υποστηρίξαμε την Εράνη μας και την Νίκη Πλάτης.
Σήμερα σε καθημερινή βάση από το Φιλιατρά News παίρνετε πληροφορίες όλο το 24ωρο βασικές πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Το εφημερεύον φαρμακείο της πόλης μας, βλέπετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα Μεσσηνιακά πρωτοσέλιδα και ακούτε τον καλύτερο σταθμό που υπάρχει σε όλη την περιοχή. Τον Enallax FM στους 99.9 από την Αμαλιάδα σε ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ και με εκπληκτική μουσική.
Έχετε πληροφόρηση μέσω των αντίστοιχων Link για τον καιρό στα Φιλιατρά, πρόγραμμα τηλεόρασης, τον Τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ χωρίς να καλείτε τις ακριβές υπηρεσίες του τύπου 11 ΧΧΧ.

Σας ξετρελάναμε στην κυριολεξία –όπως έχουν γραφτεί σε σχόλια δηλαδή- με τα ηχητικά αποσπάσματα που σας είχαμε σε αρκετά θέματα.
Επίσκεψη Νομάρχη στα Φιλιατρά, Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κο Γιώργο Σαμπαζιώτη ηχητικά αποσπάσματα από τις ομιλίες στην Έναρξη αλλά και την λήξη της 3ης γιορτής καρπουζιού και πόσα ακόμα ηχητικά αποσπάσματα βάλαμε σε διάφορες αναρτήσεις.

Το Φιλιατρά News είναι το πρώτο blog που έχει δική του Toolbar η οποία προσφάτως ανανεώθηκε και προστέθηκαν πράγματα επάνω της για να σας κάνουν την ζωή σας ακόμα πιο εύκολη.
Ότι αφορά τα Φιλιατρά θα το βρείτε συγκεντρωμένο στην Φιλιατρά News Toolbar. Ακόμα και player με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς. ΟΛΑ θα τα βρείτε εκεί.

Όλα αυτά έφεραν το Φιλιατρά News πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας. Σχεδόν όλοι σας το έχετε βάλει στα αγαπημένα σας, ενώ πολλοί από εσάς το έχετε κάνει αρχική σας σελίδα.
Πιστεύω ότι δίκαια έχει κατακτήσει αυτές σας τις επιλογές. Γι αυτό και εσείς το αγαπάτε και το επισκέπτεστε τόσο φανατικά.

Φτάνοντας στον επίλογο θα ήμασταν άδικοι να μην απευθύνουμε ορισμένες ευχαριστίες προς άλλους συναδέλφους bloggers.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για χιλιοστή φορά –και δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε- όλους εσάς που αγκαλιάσατε το Blog μας που χωρίς την δική σας συνεισφορά δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά.
Σε εσάς αξίζει το τεραστίων διαστάσεων ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την αγάπη σας και την στήριξη σας.
Αυτό το ευχαριστώ που λέμε δεν το λέμε τυπικά. Το εννοούμε και το λέμε μέσα από την ψυχή μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το kalamata Blogs το site που έχει μαζεμένα ΟΛΑ τα Μεσσηνιακά blogs με τις αναρτήσεις του καθενός ξεχωριστά.
Πιστεύουμε ότι το site αυτό κάνει εξαιρετική δουλειά, μιας και έχει βοηθήσει και αυτό με τον τρόπο του να γίνει γνωστό το Φιλιατρά News. Δικαίως λαμβάνει το πολύτιμο ευχαριστώ σε μια εποχή που η λέξη αυτή τείνει να εξαφανιστεί.



Το τεράστιο ευχαριστώ το παίρνει πρώτα και κύρια το blog Troktiko που τόσο πολύ μας έχει στηρίξει σε αυτή την πορεία του ενός χρόνου.
Μέσα από το τρωκτικό κυρίως γίναμε γνωστοί τουλάχιστον στους Μεσσήνιους ανά την γη.
Σε αυτά τα παιδιά που δίνουν και την ψυχή τους για το Troktiko τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Επιτρέψτε μας μια μικρή σπόντα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Μάκη, παλικάρι μου, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ κρύβεται πίσω από το Troktiko. Εμείς το γουστάρουμε γι αυτό που είναι και τα θέματα που βάζει. Το έπιασες το υπονοούμενο????



Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ τα φιλικά μας ιστολόγια Skeftomaste Ellinika , το blog Press-gr τo blog Laikoyra Live , το blog του StudioA (της ομώνυμης εκπομπής του alpha που παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης) , το blog Vendeta, το blog Makelio to blog taxalia καθώς και όλα τα υπόλοιπα και που συγνώμη αλλά αυτή την στιγμή μας διαφεύγουν.
Να μην παραλείψω ένα μεγάλο ευχαριστώ πολύ στον φίλο μου που κάνει την εκπομπή στο Enimerosi Radio και την εκπομπή του Blog Time που αναφέρει συχνά στο Φιλιατρά News.


Ιδιαίτερο ευχαριστώ απευθύνουμε στις Μεσσηνιακές Εφημερίδες Θάρρος και Επικαιρότητα για τις αναφορές τους στο Φιλιατρά News [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] και που φιλοξένησαν στις σελίδες τους θέματα αλλά και φωτογραφίες από το Φιλιατρά News.
Την κα Χριστίνα Ελευθεράκη Αθλητική συντάκτη της Εφημερίδας Θάρρος για την άτυπη συνεργασία μας στα Αθλητικά Θέματα και την κα Μαρία Νίκα που σε άρθρο της στην στήλη αδιακρίτως αναφέρθηκε στα Μεσσηνιακά blogs και φυσικά στο Φιλιατρά News.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις Μεσσηνιακές εφημερίδες Ελευθερία, Επικαιρότητα, Θάρρος, Φωνή της Μεσσηνίας, Μεσσηνιακό Λόγο που αποδέχτηκαν την πρόταση που τους είχαμε κάνει για ανάρτηση των πρωτοσέλιδων τους στο Φιλιατρά News δίνοντας μας ένα επιπλέον κύρος.

Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρά, το ίδιο συγκροτημένα ώστε να διαβάζετε από το Φιλιατρά News ενδιαφέροντα θέματα όπως κάνατε τον τελευταίο χρόνο.
ΤΑΠΕΙΝΑ (και το εννοούμε) σας ευχαριστούμε.
Σήμερα το Φιλιατρά Νews γιορτάζει. Γιορτάζει τον ένα χρόνο ζωής του.
Επιτρέψτε μας αυτήν την ξεχωριστή μέρα να την χαρούμε λίγο παραπάνω.



Η Ομάδα διαχείρισης του Φιλιατρά News

Φιλιατρά News , George, Χαράλαμπος, X-treme

21 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ.
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

    ΚΩΣΤΑΣ Γ.
    ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά βρε σείς. Αλάνια, τον κλείσατε τον χρόνο ε;
    Αντε και στα εκατό.

    Β.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύχρονοι παιδιά.
    Οτι καλύτερο για την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΛΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά όλη η ομάδα σας ευχαριστεί για τις ευχές σας.
    Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΘΕΣΗ(ΣΧΟΛΙΟ).ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΘΕΣΗ(ΣΧΟΛΙΟ)."

    Πολυ σωστή η επισήμανση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά, συγχαρητήρια για τον ένα χρόνο πετυχημένης παρουσίας σας.
    Δεν είμαι από την περιοχή σας. Γνώρισα το blog από το τρωκτικό και διαβάζω με ενδιαφέρον νέα από όλη την Ελλάδα.
    Κάνετε εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τους επισκέπτες σας.
    Καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα blog εξαιρετικά σοβαρό που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αναγνώστη να σας ξεχάσει.

    Μου άρεσε που διάβασα να ευχαριστείτε άλλα blogs που σας στήριξαν και σας βοήθησαν.
    Αυτό δείχνει σεμνότητα και αναγνώριση της πολύτιμης βοήθειας που λάβατε από άλλους όπως λέτε συναδέλφους.

    Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε, και να ανέβετε ακόμα πιο ψηλά.
    Χρόνια σας Πολλά.

    Δημήτρης Σταματάκης
    Εκπαιδευτικός
    Αγιος Νικόλαος Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό κουράγιο και υπομονή για τα επόμενα χίλια χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά. Καλή δύναμη για την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια για το 1ο έτος και την επιμονή που δείχνετε.
    Καλή συνέχεια και να τα 100στήσετε.
    greek-olympics.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θυμάμαι τότε με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, την πληροφόρηση που είχαμε μέσω του Φιλιατρά News...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρονια πολλα χρειαζομαστε τετοιες φωνες εντιμες,καθαρες,τιμιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σας. Να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά στο Φιλιατρά News, να είναι πολύχρονο και με επιτυχίες έτσι όπως μόνο αυτό ξέρει να κάνει.

    Στην ομάδα προστέθηκα πολύ πρόσφατα όμως δεν παρέλειψα ούτε μέρα να μπαίνω εδώ και να διαβάζω το ιστολόγιο.
    Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο θα ασχοληθώ κι εγώ.

    Ως τέταρτο μέλος της ομάδας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας.
    Το Φιλιατρά News πήγε πολύ καλά ένα ολόκληρο χρόνο και θα πάει ακόμα καλύτερα γιατί η ομάδα το αγαπάει, το στηρίζει και θα συνεχίσει να το κάνει.

    Τα ακόμα καλύτερα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.