Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Εκδρομή 10 ημερών στην Τουρκία διοργανώνει το Ερασιτεχνικό Τριφυλιακό Θέατρο.

Δεκαήμερη εκδρομή στην Τουρκία διοργανώνει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για το διάστημα 20 με 29 Αυγούστου 2009.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΤΕΘ είναι:
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΧΙΟΣ –ΤΣΕΣΜΕ- ΕΦΕΣΟΣ- ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ (ΙΕΡΑΠΟΛΗ)- ΙΚΟΝΙΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ- ΑΓΚΥΡΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΦΙΛΙΑΤΡΑ -ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ.

Αναλυτικότερα:.......


1Η μέρα ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΧΙΟΣ. Αναχώρηση το μεσημέρι για τον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για να πάμε προς Χίο.

2η μέρα ΧΙΟΣ -ΤΣΕΣΜΕ - ΣΜΥΡΝΗ. Άφιξη στη Χίο και εν συνεχεία θα πάρουμε πλοίο για να φθάσουμε στη Τσεσμέ. Συνεχίζουμε για τη Σμύρνη. Ξενάγηση - δείπνο - διανυκτέρευση.

3η μέρα. ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ. Αναχώρηση για τον οίκο της Παναγίας στη κορυφή του όρους Κορεσσός και τη βασιλική του Ιωάννη του θεολόγου. Συνεχίζουμε για την Έφεσο. Ξενάγηση - δείπνο - διανυκτέρευση στο Παμούκαλε.

4η μέρα. ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ ΙΚΟΝΙΟ. Πρωινό και ξεκινάμε για να δούμε την αρχαία πόλη της Ιεράπολης . Επίσκεψη της Νεκρόπολης, των Ρωμαϊκών λουτρών, του θεάτρου και του θαυμάσιου τοπίου με τους ασβεστογενείς βράχους όπου οι αβαθείς λεκάνες με τα ασβεστούχα άλατα παρουσιάζουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αναχώρηση για Ικόνιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα. ΙΚΟΝΙΟ- ΠΡΟΚΟΠΙ. Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μουσείο Μελβάνα, ιδρυτή του τάγματος των περιστρεφόμενων δερβίσηδων ισλαμικό μοναστήρι. Συνεχίζουμε περνώντας από το Σουλτάν Χάνι, το ναό του Γρηγορίου του Νανζιαζηνού. Προχωρώντας είμαστε στη νότια περιοχή της Καππαδοκίας όπου η απροσδόκητη κοιλάδα Ιχλάρα. Συνεχίζουμε για Καππαδοκία και μέσω Ακσαράι και Νεβσεχίρ φθάνουμε στο Ουργκούπ (Προκόπι). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα. ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΣΙΝΑΣΟΣ ΑΒΑΝΟ. Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη κοιλάδα Κοράμων, με τις λαξευτές εκκλησίες στους βράχους. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Τσαούσι Πασαμπαγ Ζέλβε Ουτχισερ( το υψηλότερο 25ώροφο υπόσκομα κτίσμα που χρησιμοποιήθηκε από Ρωμαίους, Βυζαντινούς και Σελτζούκους). Ορταχισάρ, Σινασσό Αβανο περιοχή φημισμένη για τα κεραμικά της. Θα δούμε την υπόγεια πόλη της Μαλακακής (Καμακλί). Συνεχίζουμε με επίσκεψη στη Καρβάλη και την εκκλησία του Γρηγορίου του Θεολόγου. Δείπνο. Διανυκτέρευση .

7η μέρα. ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Μετά το πρωινό αναχώρηση για Άγκυρα μια μικρή περιήγηση στη πόλη και συνεχίζουμε για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη αργά το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8 μέρα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Πρόγευμα και αρχίζουμε την ξενάγηση μας την Αγία Σοφία. Θα δούμε το Μπλε Τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ τον αρχαίο Ιππόδρομο, τη Βασιλική στέρνα του Ιουστινιανού.
Μετά το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Ναό της Πανάγιας των Βλαχερνών, το Άγιασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Θα ακολουθήσει ο γύρος του Βοσπόρου με το πούλμαν ή προαιρετικά με καραβάκι. Χρόνος για ψώνια Δείπνο-Διανυκτέρευση.

9η μέρα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΡΟΙΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Γιάλοβα και παραλιακά της Προποντίδας θα φθάσουμε μέχρι το Τσανάκαλε και από εκεί πολύ κοντά θα επισκεφθούμε τη Τροία. Μετά τη επίσκεψη μας συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής περνώντας τον Ελλήσποντο στη Ευρωπαϊκή Τουρκία και ακολούθως ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους. Κατευθυνόμαστε για Κομοτηνή. Διανυκτέρευση

10η μέρα. ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ πρωινό και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στα Φιλιατρά- Γαργαλιάνους.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

• Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν με οδηγό τον Τηλέμαχο με την πολυετή εμπειρία και την άριστη γνώση των επισκεπτόμενων περιοχών.
• Διαμονή με ημιδιατροφή στην Τουρκία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4**** lux και στη Κωνσταντινούπολη στη περιοχή ΤΑΞΙΜ.
• Περιηγήσεις-ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.
• Έμπειρος ξεναγός για όλο το πρόγραμμα.
• ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίο-Τσεσμε
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς-Χίος σε 4κλινες καμπίνες
• Aσφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
• Φ. Π. Α λοιπούς φόρους διόδια πάρκινγκ κλπ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.
Τα ποτά στα γεύματα.
Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

Προσοχή ! Ταυτότητα καινούργια με Λατινικούς Χαρακτήρες .
Τιμή κατ’ άτομο (τουλάχιστον 35 άτομα) 625 €
Εάν τα άτομα είναι 45 η τιμή θα διαμορφωθεί στα 575 €.
Με λιγότερα από 35 άτομα δε θα γίνει η εκδρομή


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τον Κο Αλεξανδρόπουλο Γιάννη
Τηλέφωνο: 6934003470


Παρατίθεται ο χάρτης με το δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν.

ImageHost.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.