Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Έρευνα της "MYC Communication" για τις ευρωεκλογές

Μαύρα χάλια για Ν.Δ. και Πα.Σο.Κ.

H Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι το πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου στη Μεσσηνία με ποσοστό 31,7%. Ωστόσο, στην παράσταση νίκης προηγείται το Πα.Σο.Κ με 46%, έναντι 27,5% της κυβερνητικής παράταξης. Τούτο προκύπτει από έρευνα της εταιρείας «Myc Communication», Αριστομένους 9 & Αναπλιώτη – Καλαμάτα.

Στην ερώτηση, λοιπόν, ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, η Ν.Δ. έχει τον πρώτο λόγο για το νομό μας με 31,7% έναντι του Πα.Σο.Κ. με 18,8%.

Σημαντική κρίνεται η παρουσία των Οικολόγων-Πράσινων με ποσοστό 6,0%, τους οποίους ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,8%, ΛΑΟΣ με 2,9%, ο ΣΥΝ με 2,3% και λοιπά μικρότερα ......

κόμματα με 4,8%.
Σημαντικό ποσοστό, 15,8%, καταγράφεται στους αναποφάσιστους που δεν απάντησαν στην πρόθεση ψήφου και είναι ακόμη πιο σημαντικό, διότι αυτό αποτυπώνεται μια μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Τέλος, σημαντικό είναι το ποσοστό αποχής, που αγγίζει το 11%.

Πηγή: Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.