Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Μicrosoft: Στις 22 Οκτωβρίου κυκλοφορούν στην αγορά τα Windows 7.

Πρίν κάποιο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι τα windows 7 θα ήταν έτοιμα τον Αύγουστο του 2009 και η κυκλοφορία τους θα γινόταν το φθινόπορο του 2009.
Χθές ωστόσο η Microsoft μέσω του αντιπροέδρου της Microsoft Bill Veghte επιβεβαίωσε ως ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λογισμικού την 22α Οκτωβρίου του 2009.

Σύμφωνα με τον Ανιτπρόεδρο της εταρείας, , ο οποίος μίλησε στο Cnet, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα είναι έτοιμο έως τα μέσα ή το τέλος Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμα ("generally available") στις 22 Οκτωβρίου.

Η αγορά δέχτηκε με χαρά την ημερομηνία κυκλοφορίας του λογισμικού και αυτό έδειξε με τις δηλώσεις του ο Phil McKinney, Chief Technology Officer της Hewlett-Packard.

"Έχουμε "κλειδώσει" και είμαστε έτοιμοι για την κυκλοφορία των Windows 7. H ποιότητα του κώδικα είναι πάρα πολύ καλή."

H Acer, η οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο είχε "προβλέψει" την ημερομηνία κυκλοφορίας, ........

από την πλευρά της είναι και αυτή έτοιμη έχοντας ήδη ετοιμάσει το all in one Z5600 PC. Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ανακοινωθούν την επομένη της κυκλοφορίας των Windows 7.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Μicrosoft, θα υπάρξει κάποιο πρόγραμμα αναβαθμίσεων και μετάβασης στα Windows 7 για όσους αγοράσουν λίγο πριν την κυκλοφορία τους τα Windows Vista.
Kατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα της αγοράς πριν την κυκλοφορία θα είναι 30 μέρες ενώ θα αφορά τα Vista Home Premium ή υψηλότερες εκδόσεις (δηλαδή όχι τα Vista Basic).

όσο για την τιμή των Windows 7 δεν εχει ανακοινωθεί.
Φαίνεται ότι η microsoft το φυλάει για έκπληξη.

Μετάφραση από το C|Net news.
Φιλιατρά News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.