Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Εράνη: Δε βιαζόμαστε λέει ο Π. Σταθόπουλος. «ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

«Η Εράνη δεν ασχολείται με προπονητές άλλων ομάδων και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για το φιλικό σωματείο του Τέλου Άγρα» ήταν η έντονη αντίδραση του γενικού αρχηγού της Εράνης Παναγιώτη Σταθόπουλου, στο χθεσινό δημοσίευμα του «Θ» που ανέφερε ότι ...καλοβλέπουν Νίκο Κακαλέτρη στα Φιλιατρά και στο οποίο όμως διευκριζόταν ότι δεν υπάρχει καμία επαφή, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο που και ο ίδιος επισημαίνει.

Πάντως η παρατήρηση του νεαρού παράγοντα της Εράνης ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη και το πιθανότερο είναι να μάθουμε το νέο προπονητή μετά από ένα 20ήμερο, θα λέγαμε ότι δίνει όλο το περιθώριο να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις Τέλου Άγρα-Κακαλέτρη, οπότε το όνομα του έμπειρου Καλαματιανού προπονητή να μπει κι επισήμως στη λίστα των υποψηφίων, που ούτως ή άλλως βέβαια περιλαμβάνει ήδη αρκετές περιπτώσεις.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Νίκος Κακαλέτρης δεν ταιριάζει ακριβώς στο προφίλ που .....

σκιαγραφεί ο Παναγιώτης Σταθόπουλος, μεταφέροντας τα εξής:
«Δε βιαζόμαστε. Συζητάμε και θα συζητήσουμε με μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Δε μας ενδιαφέρει να έχει ο νέος προπονητής περγαμηνές. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να είναι σοβαρός άνθρωπος και να έχει χρόνο να δουλέψει με προσήλωση στην ομάδα, συναισθανόμενος την ιστορία που έχει η Εράνη».

Περιμένει την ΕΠΟ η Εράνη

Χωρίς να λείπουν οι ...ιδέες και κάποιες πρώτες επαφές με προπονητές-υποψήφιους για τον πάγκο της νέα περιόδου οι άνθρωποι της Εράνης κρατούν στάση αναμονή εν όψει των αποφάσεων της ΕΠΟ για τις αλλαγές σε Δ’-Γ’ Εθνική. Είναι κάτι που σίγουρα «φρενάρει» το σχεδιασμό όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων και δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, με σημείο αναφοράς την 13η Ιουνίου και την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα πάντως με τα διάφορα «σενάρια» που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει το πιθανότερο είναι ότι στο επόμενο πρωτάθλημα οι θέσεις υποβιβασμού θα είναι πολλές. Έτσι, ήδη στο μυαλό των Φιλιατρινών ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, στοχεύοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι αναγκαστικά για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, αλλά τουλάχιστον για να μείνει η ομάδα μακριά από την σκληρή πραγματικότητα των τοπικών πρωταθλημάτων...

Ελάτε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας για την ομάδα μας στο Φιλιατρά Forum.
Σχετικό θέμα έχει αναρτηθεί.

13 σχόλια:

  1. Συζητάμε και θα συζητήσουμε με μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. who is ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ;ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κακαλετρησ ειναι φιλε μου αυτοσ που ενω οι παικτεσ εμειναν απληρωτοι κ εφαγαν κανονακι τριων μηνων αυτοσ σφυριζε αδιαφορα γιατι ειχε πληρωθει μεχρι τελευταιο ευρω.(25000ευρω)παρακαλω!τεοιουσ θελετε να φερετε.χαρισμα σασ παιδια.καλοφαγωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Κ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣΕΙ ΕΝΑ ΙΔ,ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.....?ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟ.ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΙΚΟΛΑ(ΤΡΑΙΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ανθρωποι δεν ενδιαφεροντε για την ΑΡΑΝΗ,, παρα μονο για την προβολη τους. κατι στοχο περιεργο εχουν στο κεφαλη τους, ,,,,,τι να ειναι αραγε ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΓΟΠΑΤΗ ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΕΡΑΝΗ Κ ΟΛΟ ΠΟΡΟΦΟΛΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν υπάρξουν νεα, θα υπάρξουν μετά την συνεδρίαση της ΕΠΟ στις 13 του μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pios einai o kakaletris..pou efere ena diplo sto lappa moo;;;ki eperne ola ta paixnidia me to zori mesa sti strougga tou miltiadu kwnstanopoulou;;wraio podosfairo.na exei paikti stin endekada gia na ektelei ta plagia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΤΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.