Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Πάτρικ Ενγκεμά: «Κάνω ένα άλμα προς τα εμπρός»

Ενα άλμα μπροστά αποτελεί για τον Πατρίκ Ενγκεμά η Εράνη, που έγινε ο επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.
Αυτό τόνισε ο Καμερουνέζος τεχνικός σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του χθες το μεσημέρι: «Η ζωή ενός προπονητή, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή είναι να βρίσκεται μια εδώ και μια εκεί.
Για εμένα η Εράνη είναι ένα άλμα προς τα εμπρός. Γιατί είμαι καινούργιος στο χώρο της προπονητικής και με ενδιαφέρει να κάνω βήματα μπροστά.
Η δουλειά μου στο Καταστάρι αναγνωρίστηκε με την μετακίνησή μου στην Εράνη».

Σε ερώτησή μας τι γνώριζε για την Εράνη και γιατί την προτίμησε, μας είπε:
«Είχα καλές πληροφορίες, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, διαθέτει .........

τρία γήπεδα και μπορώ να δουλέψω άνετα, κάτι που δεν συνέβαινε με το Καταστάρι.
Κατάλαβα ότι πηγαίνουν να φτιάξουν κάτι σοβαρό και υπάρχει οργάνωση και πιστεύω στη δουλειά που κάνω και αν όπως ανέφερα υπάρχει οργάνωση θα τα πάω καλά και φυσικά με τη βοήθεια του Θεού».
Κλείνοντας σε ότι αφορά το σχεδιασμό στο μεταγραφικό τομέα ανέφερε:
«Έχουμε αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Θα προτείνω στη διοίκηση την απόκτηση κάποιων παικτών από ομάδες της Ζακύνθου, οι οποίοι πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν».

Τα τυπικά απομένουν για να κλείσει και επίσημα η συμφωνία συνεργασίας του Καμερουνέζου τεχνικού και της Εράνης.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται σε συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει η διοίκηση να “πέσουν” οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να επισημοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας.

Σύντομο βιογραφικό

Ο νεαρός προπονητής δεν έχει μεγάλο βιογραφικό, αφού έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να δουλεύει από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας.
Πάντως οι συστάσεις που τον συνοδεύουν σε ότι αφορά το έργο του είναι πολύ θετικές και αυτό μένει να το δούμε και στην Εράνη.
Στη διάστημα που έχει ασχοληθεί με την προπονητική, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή του Γιάννη Γκαϊτατζή στον Εθνικό Πειραιώς και του Σπύρου Φιορεντίνου στον Πειρατή Λαγανά (Α’ τοπική Ζακύνθου).
Επίσης έχει εργαστεί ως προπονητής των μικτών παίδων και νέων της Ζακύνθου.

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός

Η διοίκηση της Εράνης μετά την απόφασή της να προσλάβει για προπονητή τον Πατρίκ Ενγκεμά, ξεκίνησε σε συνεργασία μαζί του τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έχουν γίνει επαφές με διάφορους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και εντός των ημερών αναμένεται να γνωστοποιηθούν και ποιοί θα αποκτηθούν.

Παράλληλα θα γίνει και ένα ξεκαθάρισμα στο υπάρχον δυναμικό, όπου θα αποχωρήσουν κάποια παιδιά.
Το σίγουρο είναι ότι οι πιο πολλές κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα που έχει αποφασιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.
Πάντως οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Νέα έδρα

Η έδρα της Εράνης την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι το νέο γήπεδο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, όμως θα χρησιμοποιεί και τα υπόλοιπα δύο, αυτό που έδινε τους αγώνες της όλα τα χρόνια, αλλά και το χωμάτινο, στο οποίο υπάρχουν σκέψεις για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τις ομάδες αλλά και όσους θέλουν να έχουν έναν χώρο για να αθληθούν.

Συνάντηση για τη Νίκη Πλάτης

Οι παράγοντες της Εράνης θα επιδιώξουν μέσα στις επόμενες ημέρες να μιλήσουν με το Σαράντο Τριαντόπουλο, αλλά και τον προπονητή της Νίκης Πλάτης Παναγιώτη Παναγόπουλο για να μιλήσουν σχετικά με τη συνεργασία των δύο ομάδων.
Η συζήτηση θα αφορά τη μετακίνηση παικτών από τη Νίκη στην Εράνη και το αντίστροφο, έτσι ώστε να αξιοποιούνται όσο καλύτερα γίνεται.

Πηγή: Ελευθερία

9 σχόλια:

  1. ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ΄΄΄΄ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε "κοράκι" ποτε πρόλαβες να δείς το θέμα και να κάνεις και σχόλιο???
    Μόλις το δημοσίευσα.

    Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς με το "Κοράκι".
    Χαριτολογώντας το είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΡΕ ΧΑΡΗ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΛΛΙΑΤΡΑ Νeww....ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ..ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστηχως η διοικηση εκανε πατατουλα.θα θελαμε πολυ να μαθουμε ποια ηταν τα κριτηρια για να τον διαλεξουν;.το αγωνιστικο του προφιλ κ τησ ομαδα του δεν ηταν κ κατι ιδιαιτερο(ολοι πισω κ οτι γινει).κ επισησ εαν θα τον στηριξουνστισ στραβες;.ποιο ηταν το ποδοσφαιρο που επαιξε φετοσ η ομαδα του;ΧΑΡΗ ειμαστε μαζι σου.μην αγχωνεσαι εχουμε συστρατευθει μαζι σου.εαν θελουν να γινουμε επωνυμοι θα το κανουμε κ αυτο.Γιαννης φιλιατρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω δεν μπορώ να πάρω θέση....
    Την άποψη μου την είπα.

    Ξέρετε που ήταν, Διαβάσατε το βιογραφικό του, τα αποτελέσματα απο την ομάδα που ήταν τα ξέρετε (υποβιβάστηκε)......
    Όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα έχετε για να κρίνετε.
    Εγώ θα πω μια φράση μόνο.

    "Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙ;ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ;ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΕΙ....ΠΟΙΟΥΣ κΕΝΓΚΕΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΔΕΝ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.(ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(ΜΕΣΗΝΝΙΑΚΗ).ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΓΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΤΗΡΙΧΘΗΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η διοικηση χα! χα!εαν βγαλεις τους παλιους οι αλλοι εναι για το ΚΑΜΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοιτα φιλε μην τα ισοπεδωνουμε ολα κατι προσφερουν κ αυτοι.εξαλου τα λεφτα τους βαζουν μη το παιζουμε μαγκες με δικα τους λεφτα.λαθη θα κανουν.αλλωστε ποιος δεν κανει λαθη ...ποιος;!νομιζω οτι κανουν λαθος ως προς την επιλογη του συγ κεκριμενου προπονητη γιατι δεν εδειξε κατι εξαιρετικο.κ τωρα τελευταια κανουν συνεχωμενα λαθη (παβλοβιτσ-ρουμπησ-μαυρεασ)ελεος.μην το τεταρτο λαθοσ ειναι το πιο καιριο(α' τοπικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.