Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Τοξικομανείς έπεφταν σαν τα... κοτόπουλα

ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ

Ο ένας μετά τον άλλο έπεφταν χθες τοξικομανείς στους δρόμους της Καλαμάτας, μπροστά στα μάτια περαστικών που καλούσαν έντρομοι το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 4 τοξικομανείς έχασαν τις αισθήσεις τους και 2 από αυτούς διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με μια εκδοχή κυκλοφορεί παρτίδα καθαρής ηρωίνης ενώ σύμφωνα με μια άλλη η "κατάρρευση" των τοξικομανών οφείλεται σε ταυτόχρονη κατανάλωση ναρκωτικών και αλκόολ.

Η Αστυνομία, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προσπαθεί να βρει την .......

άκρη του νήματος κρατώντας κλειστά τα χαρτιά της.
Ερευνά στα στέκια των τοξικομανών και σπεύδει να βοηθήσει κάθε φορά που οι πολίτες καλούν σε βοήθεια επειδή κάποιος ναρκομανής έχασε τις αισθήσεις του.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί ήταν το τηλεφώνημα που δέχθηκε η "Ε" από γυναίκα που είδε τοξικομανή να χάνει τις αισθήσεις του στον οδό Αριστοτέλους.
"Κάντε κάτι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση" είπε απεγνωσμένη η γυναίκα.
Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της εκρηκτικής κατάστασης που υπάρχει πλέον δίπλα στην πόρτα μας.
Αν, δε, λάβει κανείς υπόψη το γεγονός πως είναι αρκετοί οι τοξικομανείς που έχουν βρει το θάνατο τους τελευταίους μήνες στην Καλαμάτα, χωρίς φυσικά η αιτία θανάτου τους να αποδίδεται επίσημα στα ναρκωτικά, αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.`

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.