Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Στην κινητή τηλεφωνία το μέλλον της διαφήμισης

Για «απογείωση» των διαφημίσεων μέσω των κινητών τηλεφώνων τα επόμενα δύο με τρία έτη κάνουν λόγο οι ειδικοί του κλάδου, δεδομένων των νέων εφαρμογών των «έξυπνων» τηλεφώνων και της καλπάζουσας δημοτικότητας των κοινωνικών δικτύων με πρωταγωνιστή το Facebook.

Τα διευθύνοντα στελέχη των διαφημιστικών εταιρειών που παρευρέθησαν στη διοργάνωση Cannes Lions 2009 την περασμένη εβδομάδα διαβλέπουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και στις αναδυόμενες χώρες όπου η μη επιβολή προτύπων στην κινητή τηλεφωνία μπορεί να διασφαλίσει ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

Καθώς οι νέες τεχνολογίες και οι πρωτοποριακές .........

συσκευές διεισδύουν ολοένα πιο δυναμικά στην κοινωνία, η διαφήμιση μέσω των κινητών τηλεφώνων υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί κατά 45% ετησίως και θα ανέλθει στα 28,8 δισ. δολάρια εντός της ερχόμενης πενταετίας, από 3,1 δισ. δολάρια που είναι σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ineum Consulting.

Σύμφωνα με τον Σκοτ Χοβ, εταιρικό αντιπρόεδρο του διαφημιστικού και εκδοτικού ομίλου της Microsoft οι διαφημίσεις μέσω των κινητών θα αντιστοιχούν στο 5-10% των παγκόσμιων διαφημιστικών δαπανών στα προσεχή πέντε έτη.

Πηγή: Reuters

1 σχόλιο:

  1. Τι λένε ρε??? Θα έχουμε τα διαφημιζόμενα σκουπίδια τους στις οθόνες των κινητών μας???

    Δεν πάμε καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.