Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Καραμανλής στο υπουργικό Συμβούλιο: Φταίξαμε και πρέπει να αλλάξουμε.

Με μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ξεκίνησε την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός, κάνοντας αναφορά στο ποσοστό της αποχής, σημειώνοντας ότι οι πολίτες έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στη ΝΔ.

«Μην αναζητείτε τα αίτια της ήττας αλλού, φταίξαμε και οφείλουμε να αλλάξουμε» τόνισε, κάνοντας για μια ακόμα φορά αναφορά σε συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη και τον κόσμο της.

Όπως μετέδωσε το Mega, o Κ.Καραμανλής ζήτησε από τους υπουργούς να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο και να περιορίσουν τις σπατάλες.

Επίσης εξήγγειλε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους πρέπει να γίνει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, όπως οι αλλαγές στον ΟΣΕ και η .........

πάταξη της φοροδιαφυγής.

Ο κ. Καραμανλής απέκλεισε τα περί συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι, «δεν χρειαζόμαστε συνεργασίες, πολλή δουλειά χρειαζόμαστε».

Ο πρωθυπουργός έκανε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνο το αίτημα για πρόωρες εκλογές. «Οι ευρωεκλογές δεν ήταν δημοψήφισμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε νωρίτερα ο υπουργός Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι οι πολίτες έδωσαν με την αποχή «ψήφο ανοχής», ενώ εκτίμησε πως υπάρχει χρόνος για αλλαγή του κλίματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.