Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Δήμαρχος στη Λακωνία σκότωσε, τύφλα στο μεθύσι, δύο νέους...

Ντροπή! Παράγοντες της ΝΔ "κινητοποιούνται" για τον ...βοηθήσουν! Φήμες ότι θα επιχειρηθεί "αλλαγή" του δείγματος του αίματος του δράστη...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESS-GR


Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη στη Λακωνία χθες το βράδυ. Ο δήμαρχος Νιάτων της επαρχίας Επιδαύρου-Λιμηράς (κοντά στους Μολάους) Γιώργος Ντόβολος παρέσυρε και σκότωσε στις 4 τα ξημερώματα ενώ οδηγούσε, δύο νέους ανθρώπους βουλγαρικής καταγωγής 23 και 17 ετών αντίστοιχα. Το δυστύχημα έγινε στο χωριό Απιδιά και ήταν τέτοιο που το αυτοκίνητο του πήρε φωτιά - ενδεικτικό της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει μέσα στο χωριό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος αποχωρούσε από συνάντηση τοπικών ..........

στελεχών της ΝΔ και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ήταν τύφλα στο μεθύσι την ώρα που οδηγούσε και σκότωσε τα παιδιά.
Ο Γ. Ντόβολος είναι πρώην αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε στο κέντρο της Αθήνας (στην Ομόνοια) και είχε αναγκαστεί να φύγει από την ΕΛΑΣ όταν ο νυν αρχηγός της και τότε επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Βασ. Τσιατούρας είχε ξηλώσει κυκλώματα διαφθοράς στην Αστυνομία. Κατάφερε το 2006 να εκλεγεί, παρά ταύτα, δήμαρχος στη Λακωνία...

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, έχει πολλές υποψίες και ζητά και και νέα λήψη αίματος από τον δράστη για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων του αίματος που λήφθηκε ήδη. Οι υποψίες ενισχύονται γιατί κυκλοφορούν φήμες ότι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες της ΝΔ αλλά και στελέχη του Νοσοκομείου Μολάων έχουν "κινητοποιηθεί" για να τον βοηθήσουν ενόψει της δίκης του στο Αυτόφωρο.
Απαράδεκτα πράγματα που σοκάρουν και οι κάτοικοι της Λακωνίας δεν πρόκειται να δεχθούν...

Πηγή: Press-gr

13 σχόλια:

  1. den exeis apodeixeis gia tpt apo ayta...klassikos laikismos..fimes dn yparxoun..esy tis dimiourgeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κούνα το κεφάλι σου να δούμε κάνει φραπέ το μυαλό σου????

    Τι λες ρε???? και το ΡΕ με κεφαλαία. ΡΕ.

    Ανοιξε τα μάτια σου και κοίτα ότι το θέμα το αναδημοσίευσα από το press-gr.
    Βγάλε τις μαρμελάδες απο τα ματάκια σου και κοίτα.

    Ούτε ξανθιά δεν θα το έγραφε αυτό εδώ.
    Να υποθέσω ότι το IQ σου είναι όσο και του ραδικού????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λιγα εικοσιτετραωρα δυο νεα παιδια εχασαν τις ζωες τους και οι μονοι αν8ρωποι που θρηνουν αυτη τη στιγμη αλλα και για παντα ειναι οι δικοι τους ανθρωποι..οι υπολοιποι σε λιγο καιρο θα το αναφερουν απλα ως γεγονος!Ειναι ντροπη σας να μην σεβοσαστε τη μνημη τους αλλα αντιθετα να εκμεταλλευεστε το γεγονος για να ριχνετε λασπη στο προσωπο του Δημαρχου,γιατι δεν εισασταν ουτε μπροστα στο δυστηχημα,για να δειτε με τα ματια σας τι συνεβει αλλα ουτε και στην πλατεια του χωριου!Τι θα πει δηλαδη πληροφοριες λενε?Αυτη ειναι η αντικειμενικη ειδηση ενος site χωρις αποδεικτικα στοιχεια?Αντιθετα υποκρινεστε και πως θλιβεστε απο το γεγονος ενω ειναι απολυτα οφθαλμοφανες οτι ενδιαφερεστε μονο για τα κομματικα σας συμφεροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη είσαι αλλού αντι αλλού.

    Το θέμα το αναδημοσίευσα απο το press-gr.
    EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
    ΠΗΓΗ: PRESS-GR.

    Τι μου λες εμένα??? Γιατι δεν τα λες στο press-gr???

    Αν αληθεύουν όλα αυτά ότι ο Δήμαρχος αυτός οδηγούσε μεθυσμενος και σκότωσε δυο παιδιά και κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν και να κανουν νοθεία στα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να βγεί λάδι ο Δήμαρχος θα το δούμε και θα το μάθουμε.

    Και τότε να δείς κράξιμο που έχει να πέσει.
    Για την δημοσίευση την ευθύνη την φέρει ακαίραια το press-gr.
    EMEΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    Ξερεις τι σημαίνει Μαίρη αναδημοσίευση???
    Αν θες να στο εξηγήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά όντως αν δεν ημασταν μπροστά δε μπορούμε να πούμε και πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ντόβολος φημίζεται για τον...αλκοολισμό του.
    Επίσης, μόλις έγραψα και σε ένα άλλο σάιτ ότι καλό είναι να μην κρυβόμαστε και αναμετάξυ μας.
    Όλοι από χωριό είμαστε (οι περισσότεροι) και ΄λοι ξέρουμε ότι τα αλκοτέστ τα κάνουν τα ανήψια του κάθε δήμαρχου καιδημοτικού σύμβουλου που τα έχει διορίσει ο ίδιος.
    Στο δικό μου χωριό ο δήμαρχος είναι καθε μέρα ΚΟΚΚΑΛΟ και ποτέ μα ποτέ δεν τον έχει τσιμπήσει αλκοτέστ ενώ εγώ που κατεβαίνω 4 φορές το χρόνο έχω σιχτιριάσει.
    Και καμία εντύπωση δε θα μου έκανε αν του άλλαζαν και το αίμα στο...χμ..τοπικό ρουσφετονοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kaneis anadimosieusi ara ta pisteueis kai esu.. toso eukolopistos eisai? ti na sou pw..oso gia tis aimatologikes exetaseis xereis exei anakaluf8ei stis meres mas to dna an exeis akousta kai dn mporei toso eukola na ginei no8eia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω αναδημοσίευσα είδηση. Τωρα τι λες εσύ....

    Μην μου λες εμένα για DNA....
    Νοθεία μπορεί να γίνει ΧΑΛΑΡΑ και να περάσει στο ντούκου το DNA.
    Βγάζουν μια ανακοίνωση ότι δεν έγινε τίποτα από όσα λεγόντουσαν περί αντικατάστασης του δείγματος και τέλος η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ !! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΣ Η ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ !!! (ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΙΡΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά την ανάγνωση τέτοιων άρθρων ή μάλλον σχολίων (διότι περί σχολίων επρόκειτο) διερωτόμαστε για την ωφελιμότητα του ιντερνέτ και των blogs.
    ‘Έτσι ο κ. Γ. Λεονταρίτης από τη μια προσπαθεί να ρίξει φως στο παρόν δυστύχημα και να αναδείξει τον υπαίτιο του(σύμφωνα λεγόμενα του κύριου Λεονταρίτη )ο κ. Γ. Ντόβολος θεωρείται υπαίτιος ωστόσο προβαίνει σε μια αισχρή λασπολογία .
    Γινόμαστε λοιπόν μάρτυρες αν όχι μιας παραπληροφόρησης, τότε μιας προσωπικής εμπάθειας του αρθρογράφου προς τον κ. Γεώργιο Ντόβολο διότι ο κ. Γ. Λεωνταρίτης αφορμούμενος από το παραπάνω ατυχές γεγονός όπου τα στοιχεία ακόμη διερευνούνται από τις αρμόδιες αρχές προβαίνει στην ανάδειξη δευτερευόντων θεμάτων χρησιμοποιώντας το τραγικό αυτό γεγονός ως εργαλείο για να εκφράσει την εμπάθειά του με την προβολή των άλλων θεμάτων ως σημαντικότερα από αυτού του δυστυχήματος. Οι γενικολογίες αυτές αποδεικνύουν πως το παρόν άρθρο στερείται δημοσιογραφικής έρευνας και ρεαλιστικών τεκμηρίων.
    Ας σεβαστούμε την μνήμη των θανόντων και ας αφήσουμε τις αρμόδιες αρχές να αναδείξουν τα πραγματικά γεγονότα του δυστυχήματος.
    Οι κάτοικοι της Λακωνίας θέλουν να ακούσουν ΜΟΝΟ την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΚΩΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχήν θα ήθελα κι εγω να εκφράσω με τη σειρά μου την λύπη μου για το συμβάν και την συμπάθεια προς τους οικείους των συμπλεκομένων.
    Στη συνέχεια θα προσπαθήσω να αναδείξω μερικά συμπεράσματα που απορρεουν απο την κοινή λογική.
    Πρώτα απ όλα ειναι εξόφθαλμη η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων και τεκμηρίωσης στο άρθρο του κ.Λεονταρίτη,πράγμα το οποίο παραπέμπει σε έλλειψη ειρμού.
    Δεύτερον,δεν θα παραλλείψω να στηλιτεύσω την εμφανή εμπαθεια στο πρόσωπο του κ.Δημάρχου προφανώς ορμώμενη απο μικροπολιτικά τοπικού επιπέδου συμφέροντα όπως αυτά προκύπτουν κατα πάσα πιθανότητα απο τους σκόπιμα κακοπροαίρετους πληροφοριοδότες του κ.Λεονταρίτη, αυτό στο μέσο παρατηρητή αποδεικνύει μόνο εμπάθεια.
    Τρίτον η ιατρική έρευνα δεν έχει πει την τελευταία λέξη(ευτυχώς πρόλαβαν καποιοι περισσότερο ειδικοί!!) σχετικά με τα πορίσματα του ατυχήματος, εδώ δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός των κοινωνικών σχολίων(κουτσομπολιών) που πάντα κάνουν την τρίχα τροιχιά στηριζόμενοι σε παρελθοντικού τύπου αμφιβόλου προελέυσεως και αλήθειας συμβάντα(αλκοολισμός,κυκλώματα διαφθοράς στην Αστυνομία κ.τ.λ)..
    Εν κατακλείδι, όπως λένε και στο χωριό μου,ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ή στην προκειμένη περίπτωση ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ".Η διαφάνεια πάντα θεωρούνταν προτέρημα και και η συκοφαντία ντροπή,προφανώς εχουν αλλάξει οι όροι....
    Με τις ειλικρινείς ευχές για απόδοση δικαιοσύνης..

    ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εΕιλκρινά λυπάμαι αφάνταστα για το δυστύχημα. Είναι κρίμα και άδικο να χάνονται νέοι άνθρωποι έτσι.. Δεν πέρασε πολυς καιρός απο τον χαμό ενος παιδιού,που έφυγε απο κοντά μας(Μιχαλη)..και κανένας σας δεν τον σκαίφτηκε ουτε στιγμή,περα απο μια εικονικη θλήψη.. Αντι όλοι σας να σεβαστείτε τον χαμό και αυτών των δυο ανθρώπων κοιτάτε πως θα κάνετε "κακο" σεέναν άλλο άνθρωπο και πώς θα κολακεύσετε με τον τρόπο που διαλέξατε για να αξασφαλίσετε δικά σας συμφέροντα. Κανένας δεν γνωρίζει την ψυχολογία αυτού του ανθρώπου που θέλετε να αφανίσετε.. Αντι λοιπόν να κάθεστε να λασπολογείτε προς το ονομα του κ.Δημαρχου και να παίρνετε τον ρολο του κριτή(που μόνο ΈΝΑΣ ειναι.. -Ο ΘΕΟΣ-)καλύτερα αν καποιος πράγματι νοιαζεται για τον άδικο θάνατο των παιδιών ας σταθεί δίπλα στους οικίους και όχι απέναντι στον κ.Δημαρχο!!
    Δεν δείχνετε έτσι την λύπη σας, παρα μόνο φθόνο και κακία. Λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμός δεν βλάπτουν!!

    Ας είμαστε λίγακι λογικοί λοιπόν..
    Και ας ΔΕΊΞΕΤΕ εσείς που πονέσατε(και καλά) τον σεβασό που χρειαζεται..κι αφήστε τους αρμόδιους να κρίνουν τα υπόλοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.