Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΔΕΗ: Δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης των ενδείξεων μετρητή κατανάλωσης από τους πελάτες

Δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης των ενδείξεων του μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από τους ίδιους τους πελάτες θα παρέχει η ΔΕΗ, σε πρώτη φάση πιλοτικά στους νομούς Μαγνησίας και Λέσβου.
Έτσι, όλοι οι λογαριασμοί θα είναι εκκαθαριστικοί και δεν θα εκδίδονται λογαριασμοί έναντι, για όσους καταναλωτές το επιθυμούν.

Η υπηρεσία θα παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ η οποία ανανεώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας στη διεύθυνση www.dei.gr οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ακόμη: ........


Ημερήσιο δελτίο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος για όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν για την περιοχή που μένουν ή εργάζονται αν έχει προγραμματισθεί για τις επόμενες ημέρες διακοπή ρεύματος (λόγω τεχνικών εργασιών αναβάθμισης, συντήρησης επέκτασης κ.α., των δικτύων).
Οι προγραμματισμένες διακοπές καταχωρούνται τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την πραγματοποίησή τους.

Πληροφόρηση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) μέσω ενός ηχητικού μηνύματος που απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα όρασης.

Εξειδικευμένη πληροφόρηση ανά κατηγορία πελατών (οικιακοί, εμπορικοί, βιομηχανικοί κ.α.).

Έντυπα αιτήσεων, δηλώσεων, συμβολαίων που χρειάζεται ο πελάτης για να υποβάλει οποιοδήποτε αίτημά του στις υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.