Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Καρατζαφέρης: «Συγκυβέρνηση τώρα»

Νέο «προσκλητήριο» προς τον πρωθυπουργό να συμπράξει πριν από τις εκλογές με τον ΛΑΟΣ απευθύνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και «προειδοποιεί» ότι αν ο Κ. Καραμανλής δεν εισακούσει το αίτημά του, πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που φοβούνται για την επανεκλογή τους, θα προσχωρήσουν στο δικό του κόμμα.

Την ίδια ώρα, βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης προτείνει -μέσω της Real News- τη «συγχώνευση» του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και τη δημιουργία νέου κομματικού φορέα πριν από τις εκλογές.

«Ή κυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη ή Παπανδρέου», είναι το δίλημμα που θέτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στη Real News.
«Τον κ. Παπανδρέου τον κουβαλάει στην πλάτη του ο κ. Καραμανλής.
Έρχεται στην εξουσία από τα ανομήματα των συνεργατών του Καραμανλή, από τη ......

συγκάλυψη Καραμανλή, από την ανυπαρξία έργου της κυβέρνησης Καραμανλή. Τι θέλει ο κόσμος; Να κάνει κυβέρνηση ο Καραμανλής μαζί μου ή να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου;», αναρωτιέται ο Γ. Καρατζαφέρης και επισημαίνει ότι θέλει τη συνεργασία τώρα και όχι μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από «γαλάζιους» βουλευτές που αγωνιούν για την επανεκλογή τους. «Τουλάχιστον 100 βουλευτές της ΝΔ ανησυχούν για την επανεκλογή τους. Από αυτούς δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που κατ' ιδίαν δεν θέλει [να με ακολουθήσει]».

Ο Γ. Μανώλης
Με τις απόψεις Καρατζαφέρη φαίνεται ότι συμφωνεί ο Γιάννης Μανώλης που προτείνει «ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς με αλλαγή συμβόλων, αλλαγή ονόματος, στην οποία θα ενταχθούν όλοι όσοι δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα», δηλώνει ο βουλευτής Αργολίδος και διευκρινίζει: «Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ αποδέχονται τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο Καρατζαφέρης αγαπητοί αναγνώστες μετα απο τις Ευρω-εκλογές μου θυμίζει την ασέξουαλ Ματίνα Μανταρινάκη απο το σήριαλ "Κωσταντίνου και Ελένης".
    Ειναι εκείνη η κοπέλα στην σειρά που έψαχνε απεγνωσμένα άντρα να κάνει σχέση και κανένας δεν της καθόταν.
    Αυτή την κοπέλα λοιπόν μου θυμίζει ο Καρατζαφέρης. Παρακαλάει γονατιστός τον Καραμανλή να συγκυβερνήσουν.
    Μα τόση πια απελπισία από τον Βασιλόφρονα Γιώργο Καρατζαφέρη????
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ. Αυτός είναι ικανός να ξεπουλήσει γυναίκα, παιδιά και ότι άλλο έχει για να κυβερνήσει.
    Πως το έλεγε η Σαρρή??? Σταυρώστε με σταυρώστε με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο σου έγραψε.
    Καρατζαφέρης = Ματίνα Μανταρινάκη
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Κώστας Γ
    Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.