Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Αρχισε το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό

Το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον δυναμικό της Εράνης ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες, με την αποχώρηση 4 ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα αποδεσμεύτηκαν οι: Μάρκος Ζώκος, Αλέξανδρος Τσώνης, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης και Παναγιώτης Αποστολόπουλος.
Ο τελευταίος φεύγει από την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα.
Από εκεί και πέρα εντός των ημερών θα κλείσει και το θέμα με το Θεόδωρο Ανεστόπουλο, ο οποίος θα αποδεσμευτεί, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται η υπόθεση με το Σπύρο Πιχιγιόνι, αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα αποχωρήσει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους παίκτες που στελεχώνουν το υπάρχον υλικό έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα αποτελέσουν παρελθόν.

Παραμένει ο κορμός .........


Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε, όπως αναφέρουμε παραπάνω, το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, όμως ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος.
Στους παίκτες που θα μείνουν θα προστεθούν τα μεταγραφικά αποκτήματα, που όπως λένε στα Φιλιατρά πρόκειται για πολύ καλές προσθήκες, οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.
Βέβαια θα δοθεί μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση ποδοσφαιριστών από την περιοχή των Φιλιατρών.

Τα μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό παζάρι η διοίκηση έχει κινηθεί μυστικά και έχει καταφέρει να μιλήσει με αρκετούς παίκτες που αποτελούν στόχους και σύντομα θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.
Για την ώρα πάντως κανείς δε θέλει να πει κάτι. Αλλά αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως θα γίνουν μεταγραφές σε όλες τις θέσεις με καλούς παίκτες οι οποίοι να είναι παράλληλα και καλοί χαρακτήρες.
Παράλληλα θα προωθηθούν και νεαροί παίκτες από τη Νίκη Πλάτης στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Παιδικό η Νίκη Πλάτης

Μιας και ο λόγος για τη Νίκη Πλάτης αποφασίστηκε τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχει μια αλλαγή σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής της, αλλά και σε αυτά της Εράνης.
Συγκεκριμένα τη νέα περίοδο η Εράνη θα δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα προπαίδων και τζούνιορ και η Νίκη στο παδικό πρωτάθλημα.
Με αυτή την κίνηση θα ωφεληθούν οι νεαροί παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και να μαζεύουν εμπειρίες, που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον, αλλά και για να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της Εράνης.

Πιο νωρίς στα Φιλιατρά

Ο νέος προπονητής της Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά θα βρίσκεται στα Φιλιατρά 15 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, όπως έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση.
Σε αυτό το διάστημα θα έχει συναντήσεις με τους παράγοντες της ομάδας και θα δουλέψουν για να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες ενόψει της προετοιμασίας, αλλά και γενικότερα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
«Εκτιμήσαμε τη δουλειά του» Ο παράγοντας της Εράνης Παναγιώτης Σταθόπουλος σε σχετική ερώτησή μας γιατί επέλεξε ο Φιλιατρινός σύλλογος να προσλάβει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας τον Καμερουνέζο Πατρίκ Ενγκεμά, απάντησε: «Στόχος μας ήταν να έχουμε έναν προπονητή που να ενδιαφέρεται για τη δουλειά του. Δηλαδή να έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ομάδα.
Εκτιμήσαμε τη δουλειά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο Καταστάρι.
Τον παρακολουθήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως και άλλους 2-3 προπονητές και καταλήξαμε στον κ. Ενγκεμά».

Ευχαριστώ από Τσώνη

Ενας από τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν για την Εράνη, είναι και ο 16χρονος μέσος Αλέξανδρος Τσώνης.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε καλή παρουσία στην ομάδα, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη και έχασε αρκετά ματς στο β’ γύρο.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με το Φιλιατρινό σύλλογο, ο 16χρονος μέσος, μιλώντας στην “Ε” προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Εράνης για τη συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά.
Πρώτα από όλα, τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο σοβαρό τραυματισμό μου.

Είχα μια καλή χρονιά μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκα. Με όλους στην ομάδα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Φεύγω με καλές αναμνήσεις απ’ όλους. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά στην Εράνη και να επιτευχθούν οι στόχοι της».

Πηγή: Ελευθερία

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ;ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΩΝ Κ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ.Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ομαδες δεν χτιζονται στις καφετεριες.απομονοστε καποιους που το μονο που θελουν ειναι να σπειρουν ''ζιζανια''στη ερανη μας για προσωπικη φιλοδοξια κ επιδιωξη.αυτη την κατασταση τη θελουν οσοι ειναι εξω απο τη ομαδα κ περιμενουν ''κατι''.ουστ.η ερανη μας θελει παντα τους καλυτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.