Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Α. Σαμαράς : Η Ελλάδα δεν Βουλιάζει γιατί έχει γερό τιμόνι !!

Την ανάγκη συσπείρωσης και στήριξης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε απόψε σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, παρουσία των βουλευτών της ΝΔ της περιφέρειας Αττικής, του νομάρχη και πλήθους κόσμου. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι μεταφέρει την θεαματική αλλαγή της πολιτικής εικόνας στη χώρα και έκανε λόγο για "πανελλήνιο θυμωμένο εγερτήριο της παράταξης".

Αναφέρθηκε στις μεγάλες αποφάσεις της ΝΔ και τόνισε ότι όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε τη χώρα στην Ευρώπη, ήταν μόνος και είχε απέναντί του μεταξύ άλλων ένα ΠΑΣΟΚ που τότε υποστήριζε πως «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», ενώ όταν ο Κώστας Σημίτης έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ είχε την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Πολιτισμού είπε ακόμη ότι η παράταξη περνά σε .......

αληθινή αντεπίθεση και τόνισε ότι «ξύπνησε ο γίγαντας» και ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της γίνεται γροθιά νίκης.

«Στον καθαρό αέρα της Αττικής δεν πετούν οι γνωστοί παπαγάλοι και όταν εμφανίζονται κανείς δεν τους ακούει και δεν δίνει σημασία» είπε ο κ. Σαμαράς.

Εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί πια να καταστροφολογήσει γιατί οι Έλληνες έχουν πίστη στον εαυτό τους στον τόπο και στο μέλλον τους».

Αναφερόμενος στην συνθηματολογία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς είπε ότι το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι ένα σύνθημα ιστορικά χρεοκοπημένο και τόνισε ότι σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός του σοσιαλισμού είναι οι λαοί που τον έζησαν.

Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα «δεν θα βουλιάξει όπως κινδυνολογεί το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει γερό τιμόνι. Δεν βουλιάζουμε, δεν τρομάζουμε, δεν παραπατάμε. Μένουμε σταθεροί και προχωράμε μπροστά» είπε ο κ. Σαμαράς. Τόνισε ακόμη πως όταν η χώρα μας είχε μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και εισέρεαν τεράστια κονδύλια λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, η ανεργία είχε ξεπεράσει το 11% ενώ σήμερα, μεσούσης της κρίσης, είναι χαμηλότερη και εκτίμησε πως ο λαός έχει κρίση και μνήμη και ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός της μεταπολίτευσης που θα εκλεγεί για 3η φορά πρωθυπουργός.

4 σχόλια:

  1. Τι λες βρε Αντώνη??? Για ποια Ελλάδα μιλάς???
    Γι αυτήν που ΗΔΗ βουλιάξατε???
    Αυτήν που κάνατε μέσω της Κυβέρνησης (Αλογοσκούφης και λοιπά λαμόγια) σας να χρωστά τα μαλοκέφαλα της???
    Αυτήν που φάγανε χρήματα για βατοπέδια, δομημένα ομόλογα, κουμπάρους, Άγονες γραμμές και δεκάδες ακόμα σκάνδαλα???

    Ληγμένα παίρνεις ρε Αντώνη????????
    Μας δουλεύεις ψιλό γαζί???
    Προτιμώ να ψηφίζω τον βλάκα τον ΚΑΤΜΑΝ παρά Ν.Δ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Antoni to allo to anekdoto me ton toto to gnorizeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκια γιατί απορείτε; Τώρα τους μαθαίνετε τους πολιτικούς; Αυτοί μπορούν να μας που ότι το γεφύρι του Λαγκούβαρδου είναι το τελειότερο γεφύρι που υπάρχει στον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.