Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Συζητάει με Γιάννη Σακελλαρόπουλο?

Το όνομα του Γιάννη Σακελλαρόπουλου «παίζει γερά» στην Εράνη.
Το ενδιαφέρον για τον ικανότατο Καλαματιανό τεχνικό προϋπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια, μόνο που οι υποχρεώσεις του στον Αίαντα δεν του επέτρεπαν να πει το «ναι».
Για μια ακόμη χρονιά αναζητείται η «φόρμουλα» ώστε να επιστρέψει στην Εράνη, μαζί με την οποία -μην ξεχνάμε- ότι πανηγύρισε την άνοδο στην Δ’ Εθνική.

Κατά ένα «σενάριο» δεν αποκλείεται μάλιστα το .......

δρόμο για την Τριφυλία να πάρει ο αδελφός του Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος επίσης είχε περάσει με επιτυχία, ως παίκτης όμως, από την Εράνη και φυσικά ασπάζεται την ίδια φιλοσοφία, όχι μόνο με τον Γιάννη, αλλά και με τους διοικούντες της Εράνης που θέλει στο επίκεντρο την υποδομή.

Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

8 σχόλια:

  1. ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ...ΚΑΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.Η ΕΡΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΧΡΟΝΟ .ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΧΩΡΙΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ!ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ!ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται να μου πεις αν είσαι κόσμιος.
    Διαβάζω πριν την δημοσίευση το σχόλιο και αναλόγως πατάω το κουμπί Δημοσίευση ή απόρριψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΞΥΠΝΑ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MHN MIΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο με τον Σακελλαρόπουλο θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε την ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΑΣ να παίζει ποδόσφαιρο..ολοι οι άλλοι ειναι της σειράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.