Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Στα 86 τα κρούσματα του ιού

Αλλα επτά κρούσματα του ιού της νέας γρίπης Η1Ν1 επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Κυριακής από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος.

Πρόκειται για μία γυναίκα 18 ετών, Ελληνικής καταγωγής, που ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία, μία γυναίκα 19 ετών, ελληνικής καταγωγής, που ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία, έαν άνδρα 18 ετών, ελληνικής καταγωγής, που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, έναν άνδρα 27 ετών, Αυστραλό, που ζει στη Μεγάλη Βρετανία και ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία, έναν άνδρα 29 ετών, Αυστραλό, που ζει στη Μεγάλη Βρετανία και ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία, μία γυναίκα 19 ετών, Βρετανικής καταγωγής, που ήρθε από τη Μεγάλη Βρετανία και ένα άνδρα 19 ετών, Ελληνικής καταγωγής, που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τα περιστατικά που νόσησαν από το νέο ιό της γρίπης ανέρχονται σε 86, από τα .........

οποία τριάντα 30 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.

Η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως. Επισημαίνεται ότι η συμπτωματολογία της νόσου συνεχίζει να είναι ήπια και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο Τομέας Υγείας, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. βρίσκονται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση περιστατικών από τον Νέο Ιό της Γρίπης.

Πηγή: EΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.