Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η νέα χρονιά ξεκινάει στις 22-23 Αυγούστου

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος 2009-2010, όπως γνωστοποίησε με έγγραφό της χθες η ΕΠΣΜ.

Η αρχή θα γίνει με το κύπελλο Μεσσηνίας, η πρώτη φάση του οποίου θα ξεκινήσει το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και θα ακολουθήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, στις αρχές Οκτωβρίου αυτό της Β’ τοπικής και στα τέλη του ίδιου μήνα της Γ’ κατηγορίας.

Επίσης θα συνεχιστεί το μέτρο με τη χρησιμοποίηση τριών μικρών σε ηλικία παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Ολα τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ τη ........

Δευτέρα το βράδυ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:

Για κύπελλο, πρωταθλήματα
Το κύπελλο ερασιτεχνών Μεσσηνίας θα ξεκινήσει στις 22-23/8/2009 και μέχρι τις 20/9/2009 θα έχουν ολοκληρωθεί οι τέσσερις πρώτες φάσεις.
Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής θα αρχίσει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, της Β’ τοπικής στις 10 και 11 Οκτωβρίου και της Γ’ κατηγορίας στις 24 και 25 Οκτωβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα πρωταθλήματα θα αναφέρονται στις αντίστοιχες προκηρύξεις που θα ανακοινωθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2009.

Τρεις μικροί μέχρι 19 ετών
Την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Α’, Β’, Γ’ τοπικής θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται υποχρεωτικά στους αγώνες 3 παίκτες νεαρής ηλικίας.
Η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ για το θέμα αυτό αναφέρει:
«Θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν τρεις μικροί ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, με πρόσθεση μιας ηλικίας ακόμη σε σχέση με τα πρωταθλήματα 2008-2009.
Ετσι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο μικροί χαρακτηρίζονται οι γεννηθέντες από 1/1/1990 και μετά.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.