Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

1.200 θέσεις εργασίας στο "Costa Navarino"

Καμπάνια για την πρόσληψη 750 εργαζομένων οι οποίοι θα απασχοληθούν στις εγκαταστάσεις της “Costa Navarino” στο Ρωμανού ξεκινά η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Λίγο αργότερα θα προσληφθούν επιπλέον 450 εργαζόμενοι καθώς εκτιμάται ότι συνολικά θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις εργασίας.
Παράλληλα ξεκινά άμεσα δεύτερη καμπάνια για την αναζήτηση ακινήτων προς ενοικίαση, που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των εργαζομένων που δεν θα μένουν κοντά στην περιοχή.
Η επιλογή του προσωπικού θα γίνει το φθινόπωρο και οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν ......

λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του προορισμού, το Μάιο του 2010.
Οι ευκαιρίες εργασίας αφορούν σε ανειδίκευτους και ειδικευμένους ενδιαφερόμενους των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης, λειτουργίας spa/θαλασσοθεραπείας, τεχνικών επαγγελμάτων, συντηρητών κήπων, επαγγελματιών αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και σε διοικητικές θέσεις και υπαλλήλους γραφείου με εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία.

Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. αναζητά σπίτια προς ενοικίαση στους Δήμους Γαργαλιάνων, Μεθώνης, Νέστορος, Πύλου, Φιλιατρών και Χιλιοχωρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.:
“Σε λιγότερο από έντεκα μήνες ξεκινά η λειτουργία του πρώτου προορισμού τής “Costa Navarino”, του “Navarino Dunes” (Ρωμανού), όπου θα λειτουργήσουν δύο ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων από τη “Starwood Hotels & Resorts”, γήπεδο γκολφ από την “Troon Golf”, γήπεδα τένις, συνεδριακό κέντρο, spa/θαλασσοθεραπεία, εστιατόρια, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν περίπου 750 άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ σε δεύτερη φάση θα φτάσουν τις 1.200 θέσεις.

Για την εύρυθμη λειτουργία του “Navarino Dunes”, η ΤΕΜΕΣ A.E. επιθυμεί να εντοπίσει έγκαιρα το κατάλληλο προσωπικό, για την κάλυψη διαφόρων θέσεων με την προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί καμπάνια για τον εντοπισμό πιθανού δυναμικού που θα αφορά σε θέσεις στον κλάδο του τουρισμού.
Η διαδικασία αξιολόγησης θα ξεκινήσει σταδιακά από το φθινόπωρο του 2009, με ευθύνη των εταιρειών που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ξενοδοχείων, των γκολφ και των άλλων δραστηριοτήτων.
Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας τού προορισμού, το Μάιο του 2010.
Στο “Navarino Dunes”, όπου βρίσκονται α δύο νέα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, το “The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino” και το “The Westin Resort, Costa Navarino”, οι εταιρείες που θα αναλάβουν τη διαχείριση των ξενοδοχείων και των λοιπών δραστηριοτήτων, με τη συνεργασία της TEMEΣ A.E. έχουν σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία: ένα συνδυασμό αυθεντικής μεσσηνιακής φιλοξενίας και διακριτικής πολυτέλειας.

Οι ευκαιρίες εργασίας αφορούν σε ανειδίκευτους και ειδικευμένους ενδιαφερόμενους των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης, λειτουργίας spa/θαλασσοθεραπείας, τεχνικών επαγγελμάτων, συντηρητών κήπων, επαγγελματιών αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και σε διοικητικές θέσεις και υπαλλήλους γραφείου με εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία.

Παράλληλα, θα ξεκινήσει και μια δεύτερη καμπάνια για την αναζήτηση ακινήτων προς ενοικίαση, που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των εργαζομένων που δεν μένουν κοντά στην περιοχή.
Τα ακίνητα αυτά (σπίτια, στούντιο ή και διαμερίσματα), θα μισθώνονται σε ετήσια βάση ή με τη σεζόν και θα πρέπει να βρίσκονται στην εγγύς περιοχή της “Costa Navarino”
(Δήμοι Γαργαλιάνων, Μεθώνης, Νέστορος, Πύλου, Φιλιατρών και Χιλιοχωρίων), προκειμένου να εξυπηρετούν το προσωπικό του “Navarino Dunes”.

Οι δύο ενημερωτικές καμπάνιες, που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθούν μέσω έντυπου Τύπου και ραδιοφώνου στα τοπικά μέσα”.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.