Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Forthnet εναντίον «πειρατών» για Nova

Αυτό το δίλημμα φέρεται να θέτουν ορισμένοι ντίλερ της επαρχίας στους πελάτες τους.

Ο όρος «ακριβή Nova» αναφέρεται στη συνδρομή που χρεώνει η Forthnet στους πελάτες της, ενώ «φθηνή Nova» είναι η πειρατική. Το μάνατζμεντ της Forthnet εκτιμά ότι η «πειρατική» Nova ίσως έχει περίπου τους ίδιους συνδρομητές, κάπου 300.000, με τη γνήσια Nova και επομένως επιθυμεί να χτυπήσει την πειρατεία, παίρνοντας σε πρώτη φάση (Φεβρουάριος) δικαστικά μέτρα εναντίον των ντίλερ που εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Επιπλέον ενισχύεται τεχνολογικά (πρόσθετα encryptions) και προσφέρει πακέτα με .........

φθηνότερες τιμές. Ελπίζει λοιπόν ότι μ' αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να αυξήσει δραστικά τους συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας ανά τη χώρα για την οποία πλήρωσε κάπου 490 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο περίπου, έχοντας υψηλές προσδοκίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Οι γνωρίζοντες τη βιομηχανία θεωρούν ότι η Forthnet δεν έχει κάνει αρκετά για να εκμεταλλευτεί τη Nova μέχρι στιγμής, ενώ την ίδια στιγμή οξύνεται ο ανταγωνισμός με το conn-x-TV που έχει λανσάρει ο ΟΤΕ.
Όμως, έγκυρες πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η διοίκηση της Forthnet δεν ευθύνεται εξ ολοκλήρου γι' αυτή την εξέλιξη. Ευθύνες φέρει επίσης ο βασικός μέτοχος, δηλαδή η αραβική ΕΙΤ, που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο αλλά δεν φέρεται να λαμβάνει γρήγορα αποφάσεις. Το ερώτημα φυσικά που γεννάται είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Πάντως, ο διπλασιασμός των συνδρομητών με χτύπημα της «πειρατείας» μοιάζει αρκετά φιλόδοξος.

Πηγή: E-Net

ΣΧΟΛΙΟ
Όσο υπάρχει το Full pack στα 58.50 euro η πειρατεία θα ανθεί και θα μεγαλώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Μην σας κάνει καμία εντύπωση αυτό.
Φταίχτης δεν είναι ο κόσμος. Είσαστε εσείς που δεν ρίχνετε στο μισό την συνδρομή στο Full Pack.
Eίναι ορισμένα σάπια μυαλά που δεν διώχνουν την Nova από τον HotBird και να πάνε στον Hellas Sat που έχει σαφώς μικρότερο κόστος ενοικίασης transponder.
Τα ίδια σκατά είχαν στο μυαλό τους και οι πρώην ιδιοκτήτες της οι Ολλανδοί. Απ΄ότι βλέπω και σε σας δεν υπάρχουν νεα μυαλά.
Πιστεύετε ότι κάνατε κάτι με τα πακέτα που φτιάξατε??? Για τα μπάζα είναι τα πακέτα σας.
Ξέρετε γιατί υπάρχουν το Card Sharring και οι πειρατικές κάρτες???
Γιατί είσαστε ανίκανοι να ρίξετε τι συνδρομές τόσο χαμηλά που να μην αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το Sport αυτό.
Εγω χαίρομαι που υπάρχουν πειρατικές κάρτες. Και το card Sharring.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Η κατανάλωση φέρνει το κέρδος.

2 σχόλια:

  1. οταν καποιος παιρνει 700 ευρω μεσο ορο μισθο,βαλτα κατω.Ενας μισθος παει στην νοβα το χρονο οταν εχει 60 ευρω το μηνα,πως θα τα βγαλει περα?Αν ριξουν την τιμη ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι θα βαλουν νοβα.Η επιλογη δικη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H NOBA EINAI APATH DEN PROSFERI TIPOTA.MYNHMA APO KATSABIDAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.