Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Περιβαλλοντικά προγράμματα στο Λύκειο Φιλιατρών

Η παρουσίαση δύο περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Λυκείου Φιλιατρών έγινε την Τετάρτη το πρωί στο αμφιθέατρο του σχολείου, τα οποία είχαν μεγάλο αλλά και επίκαιρο ενδιαφέρον.

Η πρώτη εργασία που παρουσιάστηκε από ομάδα μαθητών της Β’ λυκείου ήταν «Γνωρίζω για τους σεισμούς» με υπεύθυνο καθηγητή τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο.
Η δεύτερη ήταν η εργασία «Περπατώ και οδηγώ με ασφάλεια» που παρουσίασαν μαθητές της Α’ τάξης με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ιωάννα Λαμπρινέα.
Προσκαλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» της Αθήνας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι μαθητές εξέφρασαν τις απόψεις τους πάνω σε διάφορα θέματα, όπως, γιατί κάποιοι οδηγούν χωρίς .........

δίπλωμα και τονίστηκε ο λόγος της νομιμότητας και ότι «η ζωή είναι ωραία...» με σκοπό την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο διευθυντής του Λυκείου Σταμάτης Γιαννακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους ομιλητές , συνεχάρη τις ομάδες των μαθητών που παρουσίασαν με πολύ ωραίο τρόπο τα δύο προγράμματα και ευχήθηκε να προσέχουμε στους δρόμους για να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Τις παρουσιάσεις παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στάμος και ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Παγάνης.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.