Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΕΡΑΝΗ: Ευχάριστα νέα για τον Τσώνη

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αλέξανρο Τσώνη όσον αφορά την αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα κνήμης) που είχε πριν λίγους μήνες...

Ο 19χρονος παίκτης επισκέφτηκε χθες τον ορθοπεδικό Θανάση Μητσέα, ο οποίος τού είπε πως πηγαίνει πολύ καλά και μάλιστα του αφαίρεσε ένα κομμάτι από τον γύψο, ώστε να μπορεί να λυγίζει το γόνατό του, ενώ πρόσθεσε ένα “τακούνι” στο κάτω μέρος για να το πατάει με μεγαλύτερη ευκολία. Ετσι η εκτίμηση είναι πως σε 20-25 ημέρες θα βγάλει τελείως τον γύψο και θα είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.

Να πούμε πως η διοίκηση της Εράνης έκανε από την πρώτη μέρα του τραυματισμού του πρόταση στον νεαρό παίκτη να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στα Φιλιατρά, οπότε η παραμονή του θεωρείται δεδομένη.
Από εκεί και πέρα να πούμε πως χθες η διοίκηση της Εράνης έβγαλε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον ......

Κώστα Στυλιανόπουλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Φιλιατρών “Η Εράνη” εύχεται στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας Ολυμπιακό Καλαμάτας, θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.
Επίσης στον Κωνσταντίνο Στυλιανόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Εράνη Φιλιατρών, που αποφάσισε να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ευχόμεθα ολόψυχα υγεία, όπως ατομική και οικογενειακή ευημερία».

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Εράνης συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανηλειακό εκτός έδρας.
Απών θα είναι ο τιμωρημένος Παναγιωτίδης, ενώ ο Πιχιγιόνι έβγαλε το κολάρο και προπονείται κανονικά, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα χρησιμοποιηθεί στο μεθαυριανό ματς.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.