Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Με τρείς ακόμα πόντους σώζεται και μαθηματικά η Εράνη.

Τους τρεις πόντους που θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία θέλουν οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Λάππα στο Γήπεδο των Φιλιατρών.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και αυτό λέει και ξαναλέει στους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Αντωνόπουλος.
Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι ο Ατρόμητος Λάππα καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες της Εράνης αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη αυτό που τους έχει πει ο προπονητής της ομάδας ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένας βαθμός τουλάχιστον στην έδρα της Εράνης.

Ο Σταύρος Αντωνόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και η Εράνη θα πάρει τους τρεις πόντους που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. και αυτό θα επιδιώξει με το στήσιμο της ομάδας.
Βέβαια ένα γρήγορο γκολ από την Εράνη θα διώξει το άγχος από την ομάδα και θα .......

της λύσει τα πόδια στην επίτευξη τερμάτων προκειμένου το σφύριγμα της λήξης να βρει την Εράνη με +3 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα Ο Σταύρος Αντωνόπουλος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες μιας και ο Στέφανος Βαρούχας εξέτισε την ποινή του και θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του κου Αντωνόπουλου.
Από την άλλη μοναδική απώλεια είναι ο Σπύρος Πιχιγιόνι ο οποίος είχε τραυματιστεί στον προηγούμενο αγώνα με την Δάφνη Ανδραβίδας και φοράει κολάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.