Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Γ. Παπαθανασίου: Εθνική ντροπή και κλοπή η φοροδιαφυγή

THN προσήλωση της ελληνικής κυβέρνησης στον στόχο για τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το τέλος του 2010, χωρίς να ζητήσει καμία παράταση από τις Βρυξέλλες, επισήμανε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου μιλώντας στο συνέδριο του Economist.

Με τον τρόπο αυτόν, είπε ο υπουργός, θα στείλουμε στις αγορές μήνυμα αξιοπιστίας και θα εξοικονομήσουμε πόρους από την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.

Ο κ. Παπαθανασίου προανήγγειλε ακόμα εκτεταμένες φορολογικές διασταυρώσεις και εφαρμογή ενός νέου συστήματος ηλεκτρονικού τιμολογίου με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, την οποία χαρακτήρισε εθνική ντροπή και κλοπή.
Επανέλαβε μάλιστα ότι η δέσμευση της κυβέρνησης για περαιτέρω μείωση των ..........

φορολογικών συντελεστών θα υλοποιηθεί κανονικά.

Υποστήριξε επίσης ότι οι παροχές του ΠΑΣΟΚ θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό περίπου 11 δισ. ευρώ και τόνισε ότι «εμείς δεν θα υπονομεύσουμε την αξιοπιστία της χώρας, προκειμένου να είμαστε πρόσκαιρα ευχάριστοι».

Πηγή: Express

ΣΧΟΛΙΟ
Υπουργέ όλα αυτά τα περί η φοροδιαφυγή είναι Εθνική ντροπή, τα είπες και στον Βουλγαράκη που έχει τα κότερα τις βίλες και ότι άλλο έχει μεταβιβάσει στις Off Shore εταιρίες του???
Ή πουλάς τα παραμυθάκια σου στον κοσμάκη που πληρώνει και για εσάς???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.