Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Εγκρίθηκαν οι δημοπρασίες για σχολεία της Μεσσηνίας

Τα αποτελέσματα των δημοπρασιών για τις δύο εργολαβίες αντιμετώπισης των προβλημάτων ασφαλείας και υγιεινής σε σχολεία της Μεσσηνίας, ενέκρινε χθες η Ν.Ε. Προγραμματισμού και Υποδομών.

Στην 1η εργολαβία προϋπολογισμού 365.000 ευρώ, που περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε σχολεία της Καλαμάτας, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η κοινοπραξία Σκούφης Ιωάννης - Αναστασοπούλου Μαρία με έκπτωση 6,26%.
Στη 2η εργολαβία προϋπολογισμού 280.000 ευρώ, που προβλέπει εργασίες σε σχολεία πόλεων και χωριών του νομού, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε ο εργολάβος Γιάννης Λέκκας με έκπτωση 25,45%.

Για τη μικρή έκπτωση της πρώτης δημοπρασίας και το ενδεχόμενο να μην είναι .........

οικονομικά συμφέρουσα, ο διευθυντής Τ.Υ. Παν. Γιαννακέας είπε ότι η δημοπρασία έγινε πριν τις 5 Μαΐου που αυξήθηκε το τιμολόγιο και σε περίπτωση που αποφασιζόταν να γίνει νέα, θα έπρεπε να δοθεί έκπτωση τουλάχιστον 25%, καθώς θα έπρεπε να ανασυνταχθεί η μελέτη (θα χανόταν χρόνος) και με το νέο τιμολόγιο ο προϋπολογισμός θα αυξανόταν κατά 19%.

Ετσι η δημοπρασία κρίθηκε συμφέρουσα και εγκρίθηκε το αποτέλεσμά της.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Με το καινούριο Λύκειο στα Φιλιατρά τι θα γίνει κε Δράκο???? Πριν μπει το 2009 λέγατε στο Δημαρχείο των Φιλιατρών ότι περιμένετε να ανοίξει το 4ο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης για να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Είμαστε 5 μήνες στο 2009 και ακόμα ο σκελετός είναι. Καμία εργασία, καμία κίνηση.

Θα πάει πολύ μακρυά η βαλίτσα Κε Δράκο??????????
Για ακούστε τι λέγατε στις 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο των Φιλιατρών για το Λύκειο.



Τα σέβη μας Κε Νομάρχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.