Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ντίνος Παναγιωτακόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε όταν ισοφαρίσαμε»

Η στιγμή που η Εράνη πέτυχε την ισοφάριση ήταν πολύ καθοριστική και σ’ αυτό το σημείο, όπως φαίνεται, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό η νίκη της στο προχθεσινό ματς με τη Δάφνη Ανδραβίδας.

Αυτό υποστήριξε ο Κώστας Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος πέτυχε το συγκεκριμένο γκολ, μιλώντας χθες στην “Ε”:
«Πιστεύω ότι ο αγώνας με τη Δάφνη κρίθηκε στην οριακή ισοφάριση, με το γκολ που πετύχαμε ένα λεπτό πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου. Ηταν μια ένεση δυνατή για εμάς.
Στο β’ ημίχρονο παίζαμε για δύο αποτελέσματα, το ένα ήταν να εξασφαλίσουμε τη νίκη και το δεύτερο να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.
Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο β’ μέρος η Δάφνη βγήκε μπροστά για να διεκδικήσει τη νίκη.
Εμείς διαχειριστήκαμε σωστά το ματς και κερδίσαμε.
Μάλιστα μετά το 1-2, όπου η Ανδραβίδα βγήκε μπροστά για να διεκδικήσει την ισοφάριση, μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το ματς αν σκοράραμε σε κάποιες καλές φάσεις που δημιουργήσαμε».
Οι Κυπελούχοι Μεσσηνίας θέλουν ακόμη τρεις πόντους για να τελειώσει και μαθηματικά την ......

παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο έμπειρος επιθετικός:
«Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα η νίκη μας στην Ανδραβίδα, όμως μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας.
Θέλουμε ακόμη 3 πόντους για να το καταφέρουμε. Το επόμενο ματς είναι στην έδρα μας, όπου παίζουμε με τον Ατρόμητο Λάππα και αν πάρουμε τη νίκη θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή και από εκεί και πέρα μπορούμε να τερματίσουμε και πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Ο “κοντός” όπως είναι το παρατσούκλι του, με την παρουσία του στον προχθεσινό αγώνα βοήθησε την Εράνη να φτάσει στην πολύτιμη νίκη, αλλά ταυτόχρονα στενοχώρησε τους συμπατριώτες του.
Αναφερόμενος σε αυτό το γεγονός, μας είπε: «Εν μέρει στενοχώρησα τους συμπατριώτες μου, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Γιατί αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Εράνης και κοιτάζω την ομάδα μου.
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να σωθεί και τίποτε άλλο».

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι όπου η Εράνη θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Λάππα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος δήλωσε: «Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Εξαρχής ήταν δύσκολη, άσχετα από το ποιο αποτέλεσμα θα είχαμε από το ματς με τη Δάφνη.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι ντέρμπι, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε».
Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας συνάντηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο Λάππα.
Σε αυτό το ματς επιστρέφει ο Στέφανος Βαρούχας που εξέτισε την τιμωρία του.
Οσον αφορά τον τραυματισμό του Πιχιγιόνι στον αυχένα, υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις, έκανε και αξονική, η οποία δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα.
Για προληπτικούς λόγους, όμως φοράει κολάρο στο λαιμό.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.