Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Σοκ και δέος!!! Οι ψηφιακοί δολοφόνοι του καπιταλισμού!!!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Αν η αυτή η αντιαισθητική πρωθυπουργική καρικατούρα επιθυμεί διακαώς μια σαφή ερμηνεία της φράσης «καπιταλιστική βαρβαρότητα», θα του υποδείξω εγώ τον τρόπο.. Ας πάρει τον πρώτο διαδικτυακό δρόμο για να βγει στην ετήσια έκθεση της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών. (NAS) Ανατρίχιασα διαβάζοντας τις σελίδες της.. Και ανατρίχιασα εμπρός στην κυνική περιγραφή τού εν εξελίξει εφιάλτη κατά των λαών.. Από ποιους; Μα από τους άλλους.. Τους πλανητικούς γκάνγκστερς,!

Έχουμε και λέμε: Από τούδε και στο εξής τους πολέμους κατά των «εξτρεμιστών» θα τους διεξαγάγουν τάγματα θανάτου η σύνθεση των οποίων θα απαρτίζεται από προεπιλεγμένους στην βάση του γενετικού τους κώδικα υπερπολεμιστές!
Τα αιμοδιψή αυτά ανθρωποειδή θα έχουν κατά τέτοιο τρόπο εκπαιδευτεί και επιτηρηθεί, ..........

ούτως ώστε:
Αφ’ ενός απέναντι στον άνθρωπο να έχουν απορρίψει κάθε είδους συναισθηματισμό και αφ’ ετέρου κατά την επιχειρησιακή τους δράση, να αποβάλλονται παραχρήμα εκείνοι οι οποίοι παρουσίασαν μορφές αδυναμίας ως προς την εκτέλεση των δολοφονικών τους αποστολών!.

Θα κυνηγούν καθ’ αγέλες όπως όλα τα αρπακτικά που σέβονται τον εαυτό τους αλλά και αυτούς που τους απλώνουν χώρο για την διαβίωσή τους και θα μένουν σε ειδικά διαμορφωμένα γκέτο έτσι ώστε να μην έρχονται σε καθημερινή επαφή με το ανθρώπινο είδος.. Ταυτόχρονα και για την αποτελεσματική υπεράσπιση των καπιταλιστικών αξιών θα βοηθούνται από έναν φύλακα άγγελο ηλεκτρομαγνήτη, που θα τους αυξάνει την ενεργητικότητα αλλά και την αμυντική τους προστασία όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Μια σειρά από βιοαισθητήρες θα τους προειδοποιούν για τους πιθανούς κινδύνους, ενώ στην απίθανη για τους στρατοκράτες περίπτωση που οι κλώνοι τους θα αποδεκατιστούν, οι ίδιοι αισθητήρες θα ενημερώνουν ως προς την οδυνηρή αυτή εξέλιξη το διοικητήριό τους, ώστε να τους αντικαθιστούν πάραυτα από άλλο «αναλώσιμο» υλικό..

Να σημειώσετε πως η έκθεση της NAS εκπονήθηκε με χρηματοδότηση του Αμερικανικού στρατού στο πλαίσιο μιας έρευνας για την αξιοποίηση της νευροτεχνολογίας σε στρατιωτικούς σκοπούς. Που σημαίνει ότι: Αν δεν τσακίσετε από τώρα τους πολιτικούς αυτουργούς της αποτρόπαιης για τους λαούς εξέλιξης, τότε τα παιδιά μας θα ζήσουν έναν τρόμο μπροστά στον οποίο όλοι οι παρελθόντες αλλά και νέοι πόλεμοι θα μοιάζουν παιχνίδια παιδικά …

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.