Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΕΡΑΝΗ: Με στόχο το «διπλό» στον Πύργο

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εράνης Φιλιατρών εν όψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με τον Πανηλειακό.

Οι Φιλιατρινοί μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο Λάππα δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και έτσι στα δυο τελευταία ματς αναζητούν ένα τρίποντο για να παραμείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία.

Η πρώτη τους απόπειρα για το πολυπόθητο τρίποντο που θα φέρει την παραμονή της Εράνης θα γίνει την Κυριακή στον Πύργο.
Οι «πράσινοι» έχουν μεν δύσκολη αποστολή, αλλά από την άλλη θα παρουσιαστούν με κίνητρο αντίθετα με τους αντιπάλους τους.
Η ομάδα του Σταύρου Αντωνόπουλου θα κυνηγήσει τη νίκη για να ησυχάσει μια και .......

καλή με την υπόθεση παραμονή.

Αντωνόπουλος: «Να τελειώσουμε την παραμονή»

Ο τεχνικός της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος μίλησε στην «ΕΠΙ» για την ομάδα του υπογραμμίζοντας: «Κατ΄' αρχήν οφείλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Ατρόμητο Λάππα και να κοιτάξουμε μπροστά με την λογική αυτή ετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό όσο καλύτερα γίνεται.

Στόχος μας εκτός του να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μακριά από τα Φιλιατρά είναι να προσπαθήσουμε αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το διπλό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να ηρεμήσουμε. Έχουμε μπροστά μας φυσικά ένα δύσκολο ματς και η δυναμικότητα και το όνομα του αντιπάλου είναι γνωστά. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχοντας στο μυαλό μας να τελειώσουμε την κατηγορία».

Τιμωρημένος ο Παναγιωτίδης

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η προετοιμασία της Εράνης συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο των Φιλιατρών. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, ενώ η τελευταία προπόνηση που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εν όψει Πανηλειακού θα γίνει αύριο.

Εκτός πλάνων του Σταύρου Αντωνόπουλου βρίσκεται ο Πολυνίκης Παναγιωτίδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σπύρου Πιχιγιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.