Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Το Ελληνικό «Facebook» δημιούργησαν φοιτητές στα Ιωάννινα

Το Ελληνικό Facebook που φέρει το όνομα Zino, δημιούργησαν δύο 20χρονοι φοιτητές από τα Ιωάννινα, οι οποίοι μίλησαν στον ALPHA για την έμπνευση τους και για την ανταπόκριση που έχει κυρίως στους νέους. Ο Διονύσης Ζήνδρος και ο Χρήστος Παππάς ακολούθησαν το παράδειγμα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του Αμερικανού φοιτητή που ξεκίνησε το Facebook για να περάσει την ώρα του και έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών. Οι δύο φίλοι έφτιαξαν το zino.gr πριν 1 χρόνο και ήδη αριθμεί 8.000 εγγεγραμμένα μέλη.

Σήμερα το δημιούργημά των δύο φίλων είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, κυρίως στις μικρές ηλικίες και έχει πολλές δυνατότητες, όπως να βάλει κάποιος τις φωτογραφίες του, να έχει κάποιους φίλους, να δημιουργήσει ερωτήσεις που μπορούν να απαντήσουν οι φίλοι του.
Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον ο αγαπημένος χώρος για φλερτ μεταξύ .........

των νέων, αφού δεν χρειάζεται ούτε να περιποιηθούν τον εαυτό τους για να βγουν έξω, ούτε να ξοδέψουν χρήματα. Απλά κάθονται στο σπίτι τους και… επιλέγουν. Οι χρήστες του zino.gr μπορούν επίσης να αναρτήσουν τις μουσικές τους προτιμήσεις, τα πολιτικά τους πιστεύω ή τα αγαπημένα τους βιβλία.

Πηγή: ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.