Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Μόνο Νίκη με τη Θύελλα Πατρών θέλει η Εράνη

Η σύντομη διαδρομή της Εράνης από το Κύπελλο Ερασιτεχνών έληξε και από εδώ και πέρα οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας έχουν επικεντρωθεί μόνο σε ένα στόχο. Αυτός της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.

Την Κυριακή οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας υποδέχονται στο γήπεδο των Φιλιατρών τη Θύελλα Πατρών που διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας και φυσικά η νίκη είναι αυτό που θα επιδιώξει.
Ο προπονητής της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος το είχε ξεκαθαρίσει από τις αρχές Μαρτίου ότι “πρέπει να κάνουμε το απόλυτο εντός έδρας“.
Μιλώντας τόσο χθές, όσο και σήμερα στους παίκτες του ο Σταύρος Αντωνόπουλος τόνισε ότι Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν την Θύελλα, τους ζήτησε να πιέσουν από το πρώτο κι όλας λεπτό ωστε να μπορέσουν να ανοίξουν το σκόρ και να φύγει το άγχος από την ομάδα.
Θύμισε το παιχνίδι με τον ΑΟ Κάστρου που το άνοιγμα του σκορ έγινε στο 70. Κάτι που δεν ......

πρέπει να επαναληφθεί και να πάρουν όσο γίνεται πιο νωρίς το τρίποντο.

“Το μυαλό μας είναι μόνο στη Θύελλα, μετά το ματς κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο όπου το παλέψαμε, είμαστε ανταγωνιστικοί και το ευχάριστο είναι πως έπαιξαν αρκετά παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής.
Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τη Θύελλα, μιας και παίζουμε εντός έδρας και δεν πρέπει να χάσουμε ούτε πόντο στα Φιλιατρά“.
Αγωνιστικά ο Σταύρος Αντωνόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους εκτός του Αλέξανδρου Τσώνη που είναι τραυματίας.

Πηγή: Εράνη Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.