Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Εξάρθρωση σπείρας διακίνησης κάνναβης στους Γαργαλιάνους

Στη σύλληψη ενός 30χρονου καταστηματάρχη και μιας 20χρονης σπουδάστριας στη Χώρα Τριφιλίας, στους Γαργαλιάνους, προέβη το μεσημέρι του Σαββάτου το τμήμα δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την Α΄ Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί υπάλληλοι, έπειτα από σχετική πληροφορία, ενήργησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 30χρoνου όπου και βρέθηκαν ινδική κάνναβη σε αποξηραμένη μορφή μικτού βάρους 38 γραμμαρίων, μία ........

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ, το οποίο φαίνεται να προήλθε από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, στο σακίδιο της 20χρόνης φοιτήτριας, που φέρεται να είναι φιλοξενούμενη του 30χρόνου, βρέθηκαν 17 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και ένα 17χρονό αγόρι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, προωθούσε τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών από κοινού με την 20χρονη και υπό την καθοδήγηση του 30χρόνου.

Οι ναρκωτικές ουσίες, η ζυγαριά καθώς και τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα σχηματισθεί δικογραφία που θα αποσταλεί στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Πηγή: Eπικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.