Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Εξόρμηση στην επαρχία να ανεβάσουν τα ποσοστά

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί αύριο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Βλάχος, για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και παραλλήλως θα επισκεφτεί τον δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα, και τον νομάρχη Μεσσηνίας, κ. Δημήτρη Δράκο, αλλά και να μετέχει στη σύσκεψη με στελέχη της ΝΟΔΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Να σημειωθεί δε ότι αυτή η επίσκεψη του υπουργού είναι στο πλαίσιο εξόρμησης κυβερνητικών στελεχών που έχει ετοιμάσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές και όχι μόνο. Για την επίσκεψη του κ. Βλάχου ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών κλιμάκιο στελεχών του κόμματός μας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βλάχο, θα επισκεφτεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2009 το Νομό Μεσσηνίας».

Το πρόγραμμα του Υπουργού ..........

Ο κ. Γιώργος Βλάχος στις 11:00 το πρωί θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα. Εν συνεχεία στις 11:30, θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Μεσσηνίας. Ενώ στις 12:00 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Στις 12:45 θα συμμετέχει στην σύσκεψη με στελέχη της ΝΟΔΕ και με της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Πηγή: Επικαιρότητα

ΣΧΟΛΙΟ
Θα έρθει αν μας πει το παραμυθάκι του που έμαθε απο το Μαξίμου και θα κλαφτεί να ξαναψηφίσουμε το κυβερνών κόμμα.
ΡΕ ΟΥΣΤ.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.