Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Χώρο από τον ΟΣΕ ζητεί ο Δήμος Κυπαρισσίας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Συγκοινωνιών Γιάννη Μπεκίρη είχε στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γρηγόρης Γκότσης για το θέμα παραχώρησης τμήματος του χώρου πίσω από τον σταθμό του ΟΣΕ της πόλης ώστε να διαμορφωθεί σε χώρο πάρκινγκ από τον δήμο.
Ο κ. Γκότσης ζήτησε από τον υφυπουργό την επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης του χώρου από τον ΟΣΕ στο δήμο, η οποία θα γίνει με την μορφή συμβολικού ενοικιασμού. Ηδη όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος έχει υπογραφεί η σχετική απόφαση της ΓΕΟΣΕ και απλώς μένει αυτή να διεκπεραιωθεί και να φτάσει στον δήμο.

Οπως μας επισήμανε ο κ. Γκότσης υπήρξε θετική ανταπρόκριση από τον υφυπουργό και εκτιμάται ότι σύντομα ο χώρος αυτός θα παραχωρηθεί στο δήμο αφού πλέον η όλη διαδικασία ...........

έχει φτάσει στο τελικό της στάδιο.
Ετσι σύντομα ο δήμος θα αποκτήσει ένα νέο και πολύτιμο χώρο στάθμευσης δίπλα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Ορίστε που βρήκαν την λύση. Γιατί είχε την απαίτηση ο Δήμος Κυπαρισσίας να εκμεταλλευτεί ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ της μητρόπολης -μιλάω για τον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Αθανασίου) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα 10 καταστηματαρχών???
Δεν ήξερε ο Δήμος Κυπαρισσίας ότι το προαύλιο του Άγιου Αθανάσιου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία ΄λα περιουσία της Μητρόπολης???
Και πολυ σωστά ο Μητροπολίτης αρνήθηκε το αίτημα το Δήμου.
Σε αυτό τους δίνω εύσημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.