Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Το πρόγραμμα χοροστασιών του Μητροπολίτη Τριφυλίας - Ολυμπίας

Από την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των χοροστασιών τού μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και το Πάσχα.

Την Μεγάλη Δευτέρα στις 7.30 το πρωί στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Σπηλιά και στις 7 το απόγευμα στην Ακολουθία του Νυμφίου στον ναό Αγίου Νικολάου Χώρας.

Την Μεγάλη Τρίτη στις 7.30 το πρωί στον ιερό ναό Παντελεήμονος Βάλτας και στις 7 το απόγευμα στην Ακολουθία του Νυμφίου στον ναό Αγίου Νικολάου Σιδηροκάστρου.

Την Μεγάλη Τετάρτη στις 7.30 το πρωί ο μητροπολίτης θα βρίσκεται στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ξηροκάμπου, στις 4 το απόγευμα στο .......

Ιερό Ευχέλαιο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, και στις 7 το απόγευμα στην Ακολυθία του Νιπτήρος στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κυπαρισσία.

Την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί στις 7 στον Εσπερινό – Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας, όπως και στην Ακολουθία των Αγίων Παθών στις 6.30 το απόγευμα.
Στον ίδιο ναό θα βρίσκεται ο κ. Χρυσόστομος και την Μεγάλη Παρασκευή από τις 8 το πρωί στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης στις 10, ενώ το απόγευμα στις 6.30 στην Ακολουθία του Επιταφίου.

Το Μέγα Σάββατο στις 7 το πρωί στον εσπερινό – Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία, όπως και στις 11 το βράδυ στην Ακολουθία της Πανυχιδος , στην τελετή της Ανάστασης, στον Ορθρο και την Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 10.30 το πρωί θα προεξάρχει στον εσπερινό της Αγάπης στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας και στις 6.30 το απόγευμα στον Εσπερινό της Αγάπης στον ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Μαραθούπολη.

Χθές Κυριακή 12 Απριλίου στις 7.30 το πρωί χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Μακρυσίων, ενώ το απόγευμα στις 7 στην Ακολουθία του Νυμφίου στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Φιλιατρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.