Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Συνάντηση με τον υπουργό τρουριστικής Ανάπτυξης ζητά ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος

Συνάντηση με τον υπουργό Τουριστικής ανάπτυξης Κο Κωστα Μαρκόπουλο ζητά ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Στην επιστολή του ο Κος Δράκος αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο Νομό Μεσσηνίας για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μια περιοχή με τεράστιες φυσικές, πολιτιστικές και επομένως και τουριστικές δυνατότητες.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών για την διαμόρφωση καινούργιων έργων και την βελτίωση των υφισταμένων.

Στην προμετωπίδα αυτής της προσπάθειας, ασφαλώς, βρίσκεται η Περιοχή Ολοκληρωμένης .......

Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α.), η οποία διαμορφώνει μια νέα τουριστική πρόταση, υψηλών προδιαγραφών.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, σε απόλυτη συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, προσπαθεί και βελτιώνει, συνεχώς, το κλίμα και τις προϋποθέσεις στην κατεύθυνση ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος, σε δύσκολο ασφαλώς περιβάλλον. Προβάλει, δε, μέσα από συγκροτημένο προγραμματισμό την περιοχή μας, τις δυνατότητές της και τις τουριστικές της υποδομές.

Κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να ζητήσουμε μια συνάντηση μαζί σας, για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τον τόπο μας και παράλληλα να σας καλέσουμε να επισκεφθείτε, σε χρόνο που θα συμφωνήσουμε, τον ιστορικό τόπο μας.


Ο Νομάρχης Μεσσηνίας
Δημήτρης Δράκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.