Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με αλυσοπρίονο.

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ για συρραφή των κάτω άκρων βρίσκεται εδώ δυο ώρες η 30χρονη άτυχη γυναίκα Αλβανικής Καταγωγής που σήμερα το μεσημέρι δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον εν διαστάσει σύζυγο της με αλυσοπρίονο μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας που μεταφέρθηκε, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και έγινε το ανθρωπίνως δυνατόν για να κρατηθεί στην ζωή.
Στην άτυχη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, παρασχέθηκαν η πρώτες βοήθειες στο χειρουργείο του νοσοκομείου Καλαμάτας και από εκεί με στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφέρθηκε μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ώστε να γίνει συρραφή των άκρων από ομάδα Νευροχειρουργών και αγγειοχειρoυργών.

Όπως ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ είχαμε γράψει στις 14:35 στο Φιλιατρά News ο ........

δράστης κατέβηκε με το αυτοκίνητό του από την κεντρική Μακεδονία στην Καλαμάτα, μαζί με τα δύο του παιδιά, 9 και 12 ετών, για να συναντήσει την 30χρονη με την οποία βρίσκονται σε διάσταση εδώ και δύο μήνες.

Μετά από καβγά και σε κατάσταση αμόκ, ο 39χρονος πήρε το αλυσοπρίονο το οποίο είχε κρυμμένο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και της επιτέθηκε.
Της ακρωτηρίασε τα πόδια, ενώ της κατάφερε πολλαπλά τραύματα στα χέρια και την κοιλιά.

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του σε αστυνομικούς που περνούσαν με περιπολικό κάτω από το σπίτι του θύματος.
Ο δράστης συνελήφθη και η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.