Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η εξιχνίαση του φόνου ανακούφισε την Κυπαρισσία

Με ανακούφιση αλλά και έκπληξη υποδέχθηκε η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας την είδηση για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στο γραφείο του.

Η υπόθεση αυτή είχε ταράξει την κοινωνία της Κυπαρισσίας καθώς ένα τόσο βίαιο περιστατικό ήταν πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα. Ο δικηγόρος είχε χτυπηθεί με πρωτοφανή μανία στο κεφάλι, χτυπήματα που αποδείχθηκαν μοιραία καθώς λίγα 24ωρα μετά έχασε την ζωή του.
Οπως είναι φυσικό ένα όργιο φημών είχε αρχίσει να πλέκεται στην τοπική κοινωνία γύρω από την υπόθεση αυτή, φτάνοντας τις περισσότερες φορές σε σημεία υπερβολής.
Ετσι η εξιχνίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία και οι συλλήψεις που έγιναν έφεραν μια ανακούφιση, καθώς πλέον λύθηκε ένα μεγάλο μυστήριο.
Από την άλλη όμως προκλήθηκε και έκπληξη, για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε .........

αυτή την υπόθεση -αφού ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία- και πολύ περισσότερο για το λόγο που οδήγησε σε αυτό το έγκλημα, που ήταν η αναβολή ενός δικαστηρίου που ακολουθούσε τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα το γεγονός αυτό προκάλεσε και την έκπληξη των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση. Οσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους -καθώς ο τρίτος διαφεύγει την σύλληψη- σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας Σοφίας Καβαρινού προκειμένου να απολογηθούν, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησαν και πήραν την Τρίτη.
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο Γεώργιο Καραβίτη, ο 29χρονος που κατηγορείται ως δράστης της δολοφονίας -μαζί με τον 34χρονο ομοεθνή του που παραμένει ασύλληπτος- ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο 35χρονος που κατηγορείται για ηθική αυτουργία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Πηγή: Ελευθερία

Σχετικό θέμα: Απολογούνται σήμερα οι δράστες της Δοφοφονίας του Δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στην Κυπαρισσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.