Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Διέσυρε τους πρωτοπόρους

Η Νίκη Πλάτης δύσκολα θα καταφέρει να πάρει φέτος το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α‘ τοπική, όμως μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διέσυρε τις δύο πρωτοπόρες ομάδες...
Η φιλιατρινή ομάδα πριν από λίγες εβδομάδες είχε συντρίψει με 5-1 εκτός έδρας τον Αστέρα Βαλύρας και πριν από 3 ημέρες νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο Πλατύ.
Μάλιστα πολλοί λένε πως αν ήθελε πραγματικά, τότε θα είχε καπαρώσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση.
Ομως ο ρόλος της Νίκης είναι να βγάζει νέα ταλέντα και να τα προωθεί στην ......

Εράνη, οπότε ο πρωταθλητισμός δεν την απασχολεί.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ

Το Φιλιατρά News σε συνομιλίες που είχε κατα καιρούς με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Παναγόπουλο μας έχει ξακαθαρίσει ότι η Νίκη Πλάτης δεν χάρισε δεν χαρίζει και δεν θα χαρίσει ΠΟΤΕ κανένα παιχνίδι.
Μπαίνουμε και παλεύουμε το παιχνίδι ανοικτά.
Την τελευταία φορά που μιλήσαμε και στις δηλώσεις που παραχώρησε είπε ότι απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Πάμε για τους 9 βαθμούς και απο εκεί και μετά ότι κάτσει.
Δεν λέει όχι στην άνοδο της ομάδας στην Α' τοπική και αυτό θα διεκδικήσει.
Σε ανάλογο κλίμα κινείται και ο πρόεδρος της ομάδας Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος ο οποίος επιθυμεί και εκείνος την άνοδο της ομάδας στην Α' Τοπική.
Εμείς το ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει.
Παίζει σοβαρά, πειθαρχημένα και η άνοδος θα είναι μια δικαίωση γι αυτά τα παιδιά για τους κόπου που καταβάλλουν μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά.
Μπορεί η Νίκη Πλάτης να είναι το φυτώριο νέων παικτών για την Εράνη όμως είναι και αυτή ομάδα και ασφαλώς χρειάζεται μια επιβράβευση οι κόποι των παικτών και του προπονητή.
Αν αυτή η ανταμοιβή είναι η άνοδος στην Α' Τοπική καλοδεχούμενη και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Άλλωστε τα Φιλιατρά έχουν βγάλει διαχρονικά σπουδαίους αθλητές με μαγαλύτερο τον Νίκο Λυμπερόπουλο που βγήκε απο τα σπλάχνα της Εράνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.