Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μετατέθηκαν όλα τα παιχνίδια του 6ου ομίλου για τις 3 Μαΐου

Κυριακή χωρίς παιχνίδια του 6ου ομίλου της Δ’ εθνικής θα είναι η μεθαυριανή μετά από χθεσινή απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής θα μετατεθούν για την επόμενη Κυριακή 3 Μαϊου.
Ο λόγος αυτής της αλλαγής αναφέρεται στη χθεσινή απόφαση που γνωστοποιήθηκε στο Site της ΕΠΟ:
“Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ εθνικής, αφού έλαβε υπόψη της τα αιτήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και των σωματείων της για την αναβολή των αγώνων τους την Κυριακή 26/4/2009 (λόγω συμμετοχής πολλών ποδοσφαιριστών στο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων), προβαίνει στην αναβολή και μετάθεση της αγωνιστικής της 26/4/09 του 6ου ομίλου.

Συνεπώς μετατίθεται όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του ανωτέρω ομίλου κατά .......

μία αγωνιστική (δηλαδή η αγωνιστική της 26/04/2009 θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/5/2009)”. Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή στο γήπεδο της Βάρης η ομάδα νέων της Αχαΐας θα αναμετρηθεί στον τελικό με την αντίστοιχη της Ξάνθης.
Αρχικά, αίτημα για άλλη ημερομηνία είχαν κάνει ο Διαγόρας Βραχνέικων και η Αχαϊκή που παίζουν με Καταστάρι και Αχιλλέα Καμαρών αντίστοιχα, όμως αντέδρασαν οι άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον και έτσι είχαμε μετάθεση όλων των αγώνων.

Πλέον είτε το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Μαΐου είτε θα γίνει μια εμβόλιμη αγωνιστική (κάποια Τετάρτη) και η σεζόν θα τελειώσει όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στις 17 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.