Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Θα περπατήσει και πάλι η 30χρονη Αλβανίδα!!!

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που κατάφεραν οι γιατροί του Τμήματος Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χειρός του Νοσοκομείου ΚΑΤ (με διευθυντή τον ιατρό Νικόλαο Γεροσταθόπουλο) με την 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία, στην οποία επιτέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο εν διαστάσει ομοεθνής σύζυγός της και προσπάθησε να της κόψει με αλυσοπρίονο χέρια και πόδια, στο σπίτι της στην Καλαμάτα.

Η νεαρή μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του ΚΑΤ, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες. Πλέον όχι μόνο δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά οι επεμβάσεις που έγιναν έχουν στεφθεί από επιτυχία και θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί ο 39χρονος αδίστακτος Αλβανός θα οδηγηθεί στον ανακριτή, χωρίς συνοδεία δικηγόρου, προκειμένου να απολογηθεί.

Τα δύο ανήλικα αγόρια τους (9 και 12 ετών) που έζησαν την όλη φρικαλεότητα φιλοξενούνται ήδη σε ειδικό ξενώνα του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε περιοχή της .........

Πελοποννήσου.

Θα ξαναπερπατήσει

Μετά τη διακομιδή της με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο ΚΑΤ, η γυναίκα υπεβλήθη σε πολλαπλά χειρουργεία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η άριστη αντιμετώπιση της κατάστασής της από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και η άμεση διακομιδή της βοήθησαν τους γιατρούς του ΚΑΤ να προχωρήσουν σε επιτυχημένες επεμβάσεις και στα 4 άκρα της γυναίκας, με πρώτο μέλημα την αποκατάσταση των αρτηριών για την αιμάτωση των άκρων. Μάλιστα, τα τραύματα στα δύο από αυτά (δεξί χέρι, αριστερό πόδι) ήταν και τα σοβαρότερα, με κίνδυνο ακρωτηριασμού τους, ενώ βαρύτατες κακώσεις υπήρχαν και στα άλλα δύο.
Μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασής της και μετά τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, αναμένεται να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των νεύρων. Το ευχάριστο όλων, είναι ότι η νεαρή μητέρα θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει, ενώ επιτυχείς ήταν και οι επεμβάσεις συγκόλλησεις των άνω άκρων.
Τα δύο ανήλικα παιδιά φροντίζει ήδη ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού». Το ίδιο βράδυ κλιμάκιο 4 επιστημόνων έφτασε στην Καλαμάτα και ανέλαβε να τα ηρεμήσει.

Ήσυχος στη Βέροια

Στο μεταξύ, την Κυριακή ο 39χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εν συνεχεία στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί. Ευρισκόμενος ακόμα σε σοκ, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την υπεράσπιση από δικηγόρο.
Από τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το ζευγάρι είχε μεγαλώσει μαζί στην Αλβανία και ερχόμενοι στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στη Βέροια. Πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι χώρισε και η κοπέλα μετακόμισε στην Καλαμάτα, όπου τον τελευταίο καιρό διατηρούσε σχέση με Μεσσήνιο.
Τα παιδιά ζούσαν στην Αλβανία με τη γιαγιά τους, ενώ ο πατέρας τους συνέχισε να ζει στη Βέροια και να εργάζεται σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας. Μάλιστα, όπως περιγράφουν άνθρωποι από τη Βέροια, πρόκειται για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή ή στη δουλειά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έφερε στην Καλαμάτα τα παιδιά προκειμένου να μείνουν με τη μητέρα τους λίγες ημέρες. Αιτία για την έντονη λογομαχία τους, που οδήγησε τον άντρα στην αποτρόπαια πράξη, ήταν η εργασία της σε νυχτερινό μαγαζί, που την ανάγκαζε να απουσιάζει από το σπίτι όλο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.