Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Προφυλακίστηκαν οι 2 αυτουργοί της δολοφονίας του άτυχου δικηγόρου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν απο την Ανακρίτρια Κυπαρισσίας μετά την απολογία τους κατά την διάρκεια των 2 τελευταίων ημερών με διαφορά ενός 24ωρου ο φερόμενος ως ηθικός και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου 52χρονού δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου που συνελήφθησαν μετά τις έρευνες του Κλιμακίου Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Να τονίσουμε ότι η οικογένεια του θύματος είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση, αίτημα που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες από τις δικαστικές Αρχές αν υλοποιηθεί ή όχι. Παράληλλα ο λογιστής φίλος του θύματος Ηλίας Ψιλόπουλος που πρώτος είδε σε λίμνη αίματος τον άτυχο δικηγόρο και υπέστη αρχικά Σοκ, μιλώντας στον 936 και την τηλεόραση BEST εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία των ..........

διωκτικών αρχών εκφράζοντας πρώτον την άποψη ότι τέτοια εγκλήματα χαρακτηρίζοντας ως στυγερά σε μια μιρκή κοινωνία που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεύτερον ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων.

Δηλώσεις έκαναν και εκπρόσωποι του νομικού κόσμου της περιοχής. Τέλος ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός ως υπεράσπιση είχε δικηγόρο απο τον Πύργο Ηλείας.

Πηγή: Radio 936

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Ομολόγησε τις πράξεις του.
    Πρέπει αν ξερουμε τα ονόματα τους.
    Αλλα η ΧΟΥΝΤΑ που ονομάζεται Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομενων καλύπτει με ανωνυμία παιδεραστές, δολοφόνους και κάθε λογής απόβρασμα της κοινωνίας. Εκεί παρεμβαίνει.

    Στα μέτρα που θέλει να βάλει η Κυβέρνηση με επαναφορά καμερών κλπ κλπ κάνει την κότα.
    Γι αυτό και την αποκαλώ ΧΟΥΝΤΑ.

    Οι χούντες στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητες αρχές (Εξαιρείται η ΕΕΤΤ).
    Αλλα αυτό είναι ένα θέμα για άλλη κουβέντα και όχι για την παρούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.