Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Απίστευτο! Απέλυσε την επί 10χρονια συνεργάτιδα του γιατί είχε λάθος υποψίες ότι έκανε εκπομπή με τον πρώην ασχισυντάκτη του

ME ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ


Η πλήρης απαξίωση του Δημοσιογράφου(με Δ κεφαλαίο).
Η απουσία ηθικής και ανθρωπιάς τον αναγκάζει να κάνει ενέργειες που δεν έχουν λογική;
Σήμερα μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτιδά του Αναστασία Σταματιάδου, που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, με τη δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια.

Ο δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο δεν έκανε το ρεπορτάζ για να διαπιστώσει ότι .......

παραγωγή στην εκπομπή κάνει άλλο πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.
Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα! Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!! Και η ΕΣΗΕΑ ή άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία; Πώς απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην...

εκπομπή και για ποιό λόγο; Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ; Ε, όχι δεν μπορεί να το δεχθούν οι δημοσιογράφοι αυτό το πράγμα.

Αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει ότι ο Μάκης Τ. δεν θέλει απλά μποϋκοτάζ στο portal του αλλά θέλει και μια καλή κλωτσιά από το διαδίκτυο. Έχει εμμονές και απολύει κόσμο εν μέσω κρίσης.

Η ανοχή έχει και τα όριά της. Δε γίνεται να μην αντιδράσει η ΕΣΗΕΑ γι αυτή την απόλυση. Είναι ντροπή και για το ALTER και για την διεύθυνση του σταθμού που δέχθηκε να προχωρήσει σε μια ΑΝΑΙΤΙΑ απόλυση χωρίς να την πάρουν σε άλλη εκπομπή. Πλέον παίζονται παιχνίδια στα οποία ο ένας υποκύπτει στον άλλον. Και επειδή το κακό παράγινε με τον Μάκη Τριανταευρώπουλο, θα έχουμε και άλλα σε συνέχειες. Και δεν πάει να βρίζει όλα τα blogs; Σε τοίχο θα πέσει.

Η πτώση του Μάκη έχει ξεκινήσει προ πολλού. Απλά μετά την τηλεοπτική καθίζηση με μικρά νούμερα τηλεθέασης και θεματολογία, που δεν έχει να ζηλέψει ούτε ο Άρης Σπίνος στο EXTRA, ήρθε η ώρα και για καθολική αποδοκιμασία με τις πρακτικές που ακολουθεί.
Και είναι δεδομένο, ότι αυτός ο άνθρωπος θα καταλήξει μόνος είτε επειδή θα του φεύγουν οι συνεργάτες του είτε επειδή θα απολύει με τις εμμονές που έχει. Εκτός και αν η πρόφαση ήταν αυτή και η πραγματική αιτία είναι ότι θέλει να κάνει περικοπές...
Και τα δύο αποτελούν ντροπή για έναν άνθρωπο των 15εκ ευρώ.

Καλά σαν troktika, ούτε στην φάτσα δεν την ξέρουμε τη γυναίκα αλλά μόλις το μάθαμε με e-mail που μας ήρθε από το κανάλι εξοργιστήκαμε, γιατί δεν είναι καιρός για να χάνει κάποιος την δουλειά του.

Η κοροϊδία με την κλήρωση του αυτοκινήτου, που έκανε με κόστος sms των 2,4 ευρώ, που είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ποσό και δινόταν επί ημέρες, δεν πέρασε ούτε αυτή απαρατήρητη. Από αυτήν τη ...δουλειά Μάκη πόσα έβγαλες; Το κόστος ποιό ήταν και έβαλες ότι δίνεις και προσφορά ένα αυτοκίνητο με 2,4 ευρώ το κάθε μήνυμα; Για ανθρώπους που μπορεί να πέσουν στην ...παγίδα των μηνυμάτων και να έχουν μια πιθανότητα στις χιλιάδες να κερδίσουν.

Άντε τώρα, Μάκη. Τράβα να πάρεις το συσσίτιο που σου μοιράζει το ALTER και ο Κουρής για να μη μιλάς για εικονικά τιμολόγια.

Εθνικό χαφιέ σε είπαν, ψεύτη σε είπαν, ορντινάντσα του Κουρή σε είπαν, ο Τριανταευρώπουλος της Εκάλης σε είπαν αλλά τίποτα δεν μπορεί να πλησιάσει τον χαρακτηρισμό που θα σου δώσουμε και είναι ένας.
Είσαι πολύ Μάκης!

Πηγή: Troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.