Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΕΡΑΝΗ 1-0 Ο ορισμός της γκαντεμιάς

ΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 93’ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΤΙΝΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!

Άδικη ήττα γνώρισε χθες στο Αίγιο η Εράνη από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο 3ο λεπτό (!) των καθυστερήσεων με τακουνάκι (!) του Θωνιάτη (πάσα Κουσκούνα), ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάμπης Ντινιώτης «σημάδεψε» με διαγώνιο σουτ το κάθετο δοκάρι του Κοντόγιωργα.
Μάλιστα ήταν το δεύτερο για τους Φιλιατρινούς, αφού στο 24’ ο Νικολόπουλος είχε τραντάξει για πρώτη φορά τη δοκό με απ’ ευθείας φάουλ.
Επιπλέον, στο 43’ ο Ζώκος ανατράπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης αρνήθηκε το πέναλτι στην Εράνη. Το Μεσσηνιακό συγκρότημα ......

στάθηκε πολύ καλά στην έδρα του πρωτοπόρου, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έκανε το ντεμπούτο του ο 18χρονος Φιλιατρινός ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Η ομάδα του Σταύρου Αντωνόπουλου είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, όπως είχαν φυσικά και οι γηπεδούχοι- και γι’ αυτό η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα...

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ:
Κοντόγιωργας, Ρέλλας (78' Σανδραβέλλης), Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπερτσιάς, Μητρόπουλος, Θωνιάτης, Ντόμας (46' Γούρμος), Διαμαντόπουλος (69' Νάτσης), Μπούνας, Κουσκουνάς.

ΕΡΑΝΗ:
Αθανασόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γιάννης, Παναγιωτίδης, Σπυρόπουλος (71' Βαρούχας), Ασημακόπουλος (62' Αναστασόπουλος), Ανεστόπουλος, Μουχίκας, Παναγιωτακόπουλος, Ζώκος (62' Χ. Ντινιώτης), Νικολόπουλος.

3ποντο ρεπό την Κυριακή

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στα Φιλιατρά, προσαρμοσμένες στον αγώνα με τη Θύελλα Πατρών που θα διεξαχθεί στις 12/4. Την προσεχή Κυριακή οι παίκτες της Εράνης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χωρίς κόπο τους βαθμούς από τη Βάρδα και ταυτόχρονα θα εκτίσουν την ποινή τους οι Αναστασόπουλος, Παναγιωτακόπουλος και Μπ. Ντινιώτης που συμπλήρωσαν χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ήδη «απόσβεσαν» την τιμωρία τους οι Ηλ. Ντινιώτης, Πιχιγιόνι.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Τα αποτελέσματα της 28ης Αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής

Πηγή: Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ. ΕΠΑΙΞΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ . Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.