Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Πρωτοκλασάτα στελέχη στο «Elite» έντονη Κυβερνιτική παρουσία στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Το Σαββάτο 7 Μαρτίου η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο ξενοδοχείο «Elite».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, οι υπουργοί του Νομού, κ. Αντώνης Σαμαράς και κα Σοφία Καλαντζάκου. Ο βουλευτής κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Ο νομάρχης Μεσσηνίας, πολιτευτές, δήμαρχοι, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τη σημαία του κυβερνώντος κόμματος.
Στελέχη του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό και η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.
Αίσθηση και αρνητικά σχόλια έκανε η απουσία από την εκδήλωση του βουλευτή και .......

πρώην υφυπουργού, κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Φτιάχνουν κλίμα για εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Την εκδήλωση άνοιξε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής και αντινομάρχης, κ. Σωτήρης Παναγιωτόπουλος. Πρέπει να τονιστεί ότι, σε επίπεδο οργάνωσης, προσέλευσης κόσμου, λεπτομέρειας και διάρκειας της εκδήλωσης ο τομέας οργανωτικού της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας παίρνει άριστα. Αλλά και ο τελετάρχης, κ. Σ. Παναγιωτόπουλος, για ακόμη μία φορά έκανε αντιληπτό προς όλους γιατί κρατάει τα ηνία του κόμματος στον Νομό! Ο κ. Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, είναι δύναμη εμπιστοσύνης με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο τιμόνι της χώρας κι αυτό καταδεικνύεται σήμερα στην κρίσιμη καμπή που είναι η χώρα. Επίσης ανέφερε ότι, είναι ευτύχημα για τη χώρα που έχει έναν τόσο άξιο πρωθυπουργό, που ηγείται καθ’ αυτόν τον τρόπο της δύσκολης προσπάθειας. Επίσης, έστειλε ένα μήνυμα προς τον κ. Καραμανλή ότι, όλα τα στελέχη της οργανωμένης βάσης στον Νομό θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να αναστραφεί το πολιτικό κλίμα και να κερδίσει το κυβερνών κόμμα τις ευρωεκλογές που έρχονται. Τέλος, ανέφερε πως είναι υποχρέωση όλων να δουλέψουν για τις επόμενες γενιές, να αντισταθεί η Νέα Δημοκρατία στις επιθέσεις, να υπάρξει συσπείρωση και να στηρίξουν όλοι τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, που συντελείται.

Δυναμικός και με όραμα ο Αντώνης Σαμαράς

Τη στιγμή που κάλεσε ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος στο βήμα τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Αντώνη Σαμαρά, από μια πλευρά της αίθουσας ακούστηκαν έντονες επιδοκιμασίες, φανερό του ρεύματος και της στήριξης που έχει από τους πολίτες ο υπουργός στον Νομό και χαρακτηριστικό είναι ότι και ο ίδιος ανέφερε για τη Μεσσηνία πως είναι το προπύργιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Σαμαράς άνοιξε την ομιλία του προλογίζοντας ουσιαστικά τον κ. Στυλιανίδη, λέγοντας ότι, είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει το κυβερνών κόμμα από όλες τις θέσεις, είναι από τα σπλάχνα του και τον χαρακτηρίζουν οι λέξεις «συνείδηση» και «ανθρωπιά». Επίσης αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση λέγοντας ότι, πρέπει να χτυπηθούν τα «άλατα της γραφειοκρατίας» και ότι, το όραμα και η σημαία της Ν.Δ. και του υπεύθυνου πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για τη σημερινή κοινωνία είναι η μεταρρύθμιση, η δικαιοσύνη και η ανάπτυξη. Τέλος, έκλεισε με τη βεβαιότητα - που τη μετέφερε και στο πλήθος με την ένταση και τη σιγουριά του λόγου του - ότι, δηλαδή, θα «ξανασαρώσει» η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές.

Καλαντζάκου, Σαμπαζιώτης και Δασκαλάκης με αέρα σιγουριάς και νίκης

Το αξιοπρόσεχτο της βραδιάς αυτής για τα στελέχη της κομματικής βάσης στον Νομό ήταν, πέρα κι εκτός από τις άριστες σχέσεις που επέδειξαν όλοι μεταξύ τους, η ταύτιση των παρεμβάσεών τους. Η υφυπουργός Απασχόλησης, κα Σοφία Καλαντζάκου, ανέφερε ότι, η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής, είναι ώριμοι και κρατάνε σταθερά το τιμόνι της χώρας. Είναι μπροστά από τα πράγματα, θέλουν να είναι χρήσιμοι για τον τόπο και το αποδεικνύουν με τη συναινετική τους στάση μπροστά στην κρίση και μπορούν να βγάλουν το καράβι από τη φουρτούνα.

Ο βουλευτής, κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης, χαρακτήρισε ώριμο πολιτικό τον υπουργό Μεταφορών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση ασκώντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε για δημοσιογράφους σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, μετέφερε τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού κι ευχαρίστησε όλους για τους αγώνες που έδωσαν, για να είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση σήμερα. Ακόμη ζήτησε από όλους τη συμπαράστασή τους για τις ευρωεκλογές που έρχονται και τόνισε ότι, μπορεί με αυτές τις εκλογές να μην αλλάζουν οι Κυβερνήσεις, όμως διαμορφώνονται συσχετισμοί και καθορίζουν σημαντικές εξελίξεις.

Ομιλία με ειλικρίνεια και πάθος από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης, ως κεντρικός ομιλητής, ανέβηκε τελευταίος από τους ομιλούντες στο βήμα κι έκανε στην αρχή έναν πρόχειρο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Αναφέρθηκε στην αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής τονίζοντας ότι, οι Έλληνες πολίτες κερδίζουν 1 εκατ. ημερησίως από την κίνηση αυτή. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια αποκρατικοποίησης του ΟΣΕ, τονίζοντας ότι, για τη «μαύρη τρύπα», που άφησε το ΠΑΣΟΚ, πληρώνουμε όλοι 2,2 εκατ. ευρώ την ημέρα.
Με τις κινήσεις, που κάνει η Κυβέρνηση, αυτά τα χρήματα θα ανακατανεμηθούν στους πολίτες. Τόνισε επίσης ότι, θα πρέπει να υπάρξει ένα σύγχρονο μοντέλο εταιρικής ευθύνης. Δηλαδή, για το κοινωνικό κράτος να εισφέρουν όσοι ευνοήθηκαν τόσα χρόνια από αυτό, δηλαδή οι πλούσιοι σήμερα. Έκανε κριτική στην Αντιπολίτευση λέγοντας ότι, «εμείς δεν απαντάμε στη λάσπη με λάσπη. Αφήνουμε τη λάσπη να ξεραθεί στο πουκάμισό μας και να πέσει κάτω, χωρίς να αφήσει λεκέ».
Τέλος, κάνοντας αναφορά στους 15 μήνες που ήταν υπουργός Παιδείας είπε ότι, υπήρξαν μετρήσιμα αποτελέσματα κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι, σύντομα θα ανανεώσει ο Ελληνικός λαός την εντολή του στον Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.