Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Τέλος η αγωνία. Τι είναι αυτό που έρχεται????

Αγαπητοί αναγνώστες του Φιλιατρά News.
Σκεφτόμενοι πάντα εσάς -τους αναγνώστες μας- που με την δική σας στήριξη κάνατε το Φιλιατρά News το πρώτο σε αναγνωσιμότητα Blog της Μεσσηνίας - σας υπέρ ευχαριστούμε γι αυτό- είπαμε να σας προσφέρουμε άλλη μια δυνατότητα μέσα από αυτό το blog.

Ήρθαμε σε συνεννόηση την προηγούμενη εβδομάδα με όλες τις Μεσσηνιακές Εφημερίδες καταθέτοντας τους μια πρόταση να παρουσιάζονται μέσα από το Φιλιατρά News τα πρωτοσέλιδα τους.
Η πρόταση μας αυτή, έγινε αποδεκτή με χαρά.
Έτσι λοιπόν από αύριο το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου και κάθε μέρα θα έχετε την δυνατότητα από τις 09:30 και μετά να δείτε τα πρωτοσέλιδα των Μεσσηνιακών Εφημερίδων, ώστε να έχετε μια εικόνα για το τι γράφει ο ........

Μεσσηνιακός τύπος.
Να ξεκινάτε την μέρα σας πίνοντας το καφεδάκι σας και βλέποντας τα πρωτοσέλιδα των Μεσσηνιακών Εφημερίδων.

Την πρωτιά την διεκδικούμε και φυσικά την έχουμε. Τα υπόλοιπα Μεσσηνιακά blogs (αν κάνουν κάτι ανάλογο) απλά θα μας αντιγράψουν. Άλλωστε οι καλύτεροι είναι ΠΑΝΤΑ πρωτοπόροι.

Το Φιλιατρά News είστε εσείς που το διαβάζετε, εσείς που στέλνετε τις ηλεκτρονικές σας επιστολές, εσείς που αφήνετε τα σχόλια σας.
ΤΑΠΕΙΝΑ σας ευχαριστούμε που μας ανεβάζετε καθημερινά όλο και πιο ψηλά.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας και την καρδιά μας που μένετε πιστοί στο blog Φιλιατρά News.

1 σχόλιο:

  1. Είσαι πράγματι πολύ μπροστά σε ιδέες. Συγχαρητήρια. Διαβάζοντας το filiatra news πλέον έχεις μια πλήρη εικόνα των ειδήσεων της Μεσσηνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.