Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Πίστη για άμεση ανάκαμψη

Ξεκίνησαν χθες οι προπονήσεις και η προετοιμασία της Εράνης Φιλιατρών εν όψει του δύσκολου Κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με τον Αχιλλέα Καμαρών.

H Εράνη στην αγωνιστική του προηγούμενου Σαββάτου είχε ρεπό και είδαν την θέση τους στην βαθμολογία να γίνεται ακόμα δυσκολότερη.
Η Εράνη πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει στη συνέχεια να είναι πολύ προσεκτική ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες.
Οι «πράσινοι» έχουν την Κυριακή πολύ δύσκολη αποστολή στις Καμάρες με τον Αχιλλέα, αλλά άπαντες πιστεύουν ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, θα ανακάμψει άμεσα και θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αντωνόπουλος: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση»

Ο τεχνικός της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος μίλησε στην «ΕΠΙ» για την ...........

δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και για τη συνέχεια επισημαίνοντας: «Αυτή την στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση γι' αυτό πρέπει σε όλα τα ματς να κυνηγάμε βαθμό ή βαθμούς.
Ειδικά μέσα στην έδρα πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς, αφού αυτά είναι που αυτά λογικά θα κρίνουν την υπόθεση παραμονή.
Εκτός έδρας πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε άσχετα με τον βαθμό δυσκολίας που μπορεί να έχει το κάθε παιχνίδι. Ο Αχιλλέας Καμαρών είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί γι' αυτό το λόγο το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

«Η ομάδα θα γυρίσει σελίδα»

Συνεχίζοντας ο έμπειρος Φιλιατρινός τεχνικός ξεκαθάρισε: «Η ομάδα θα γυρίσει σελίδα από εδώ και πέρα γιατί το κακό πρόσωπο που έδειχνε τους δυο τελευταίους μήνες οφειλόταν σε

πολλούς παράγοντες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε πρόβλημα με το γήπεδο λόγω κακοκαιρίας και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Μαζί τις κάρτες που φυσιολογικά ήρθαν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αναγκαστήκαμε να αγωνιζόμαστε με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Επίσης είχαμε κάποιες κακές διαιτησίες που στέρησαν από την ομάδα βαθμούς συν την τύχη που μας γύρισε την πλάτη. Όλα αυτά μαζί σ' έναν μεγάλο βαθμό επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τώρα όμως επανέρχονται οι τραυματίες και οι τιμωρίες είναι λιγότερες οπότε η ομάδα θα μπορέσει να βρει τον ρυθμό της και να φτάσει στην εξασφάλιση της παραμονής της που είναι και ο πρωταρχικός στόχος».

Καθημερινές προπονήσεις

Οι «πράσινοι» παρότι είχαν ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική δούλεψαν μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, ενώ πήραν ρεπό την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα. Οι προπονήσεις της Εράνης ξεκίνησαν χθες στο γήπεδο των Φιλιατρών και θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Αχιλλέα Καμαρών.

Χωρίς τρεις τιμωρημένους

Τέλος, το θετικό είναι ότι Σταύρος Αντωνόπουλος βλέπει όλους τους τραυματίες (πλην του Βαρούχα που παραμένει εκτός πλάνων) να επιστρέφουν στις προπονήσεις και έτσι μπορεί να τους υπολογίζει εν όψει του Κυριακάτικου ματς.

Πάντως εκτός πλάνων βρίσκονται τρεις παίκτες που είναι τιμωρημένοι και είναι οι Θοδωρής Ασημακόπουλος, Πολυνίκης Παναγιωτίδης και Παναγιώτης Κώτσος.

Πηγή: Επικαιρότητα

2 σχόλια:

  1. AYTOS O ASHMAKOPOYLOS POSA PAIXNDIA EXEI PAIJAI ? OLO TRAYMATIAS EINAI KAI TIMOROMENOS...
    EAN DEN KERDISOYME SHMERA PAI TOY XRONOY MAZI ME AOK KAI MILTIADI ..ANTE GIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάψε βρε Γρουσούζη....
    θα μείνουμε στην κατηγορία. θα πάμε καλά. Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να στέλνουμε θετικά vibes στην ομάδα.

    ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΡΑΝΑΡΑ. ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.