Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Λιμάνι για συνέδρια

Σε μία ανερχόμενη γεωργική περιοχή, με νέες επενδύσεις σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες και αυξανόμενη τουριστική κίνηση, το "Hotel Limenari" σκοπεύει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αξιοποιώντας τον χώρο συνεδριακών εκδηλώσεων και την απέραντη θέα στη θάλασσα.

Μία επίσκεψη στα Φιλιατρά Μεσσηνίας για την ανάπτυξη της αγροτικής δραστηριότητας της περιοχής, μας έφερε στο café-εστιατόριο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, που βρίσκεται στον οικισμό Λιμενάρι, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την αγροτική
κωμόπολη.
Αν και είναι γνωστή στο πανελλήνιο για το ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ, δυστυχώς η πολύχρονη ταλαιπωρία του οικοδομήματος, ανάγκασε την τοπική αυτοδιοίκηση να το αποσύρει και να παραγγείλει την .......

κατασκευή καινούριου και μεγαλύτερου ομοιώματος, προκειμένου να στηθεί στη θέση του παλιού.
Παρ’ όλ’ αυτά, η διαμονή στα Φιλιατρά, εκτός από τον Πύργο του Άιφελ και το αγροτουριστικό ενδιαφέρον, έχει να προσφέρει στον επισκέπτη μία πανέμορφη οργανωμένη παραλία, το Στόμιο, δύο γραφικά λιμανάκια και ένα παραθαλάσσιο κάστρο με ένα σπίτι-ομοίωμα του Δούρειου Ίππου, το “Κάστρο των Παραμυθιών”.
Το τελευταίο είναι η προσφορά του κ. Φουρναράκη στην πατρίδα του, ο οποίος έζησε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ.

Στο café του ξενοδοχείου συναντήσαμε την κ. Ανδριάννα Σιδηροκαστρίτη, υπεύθυνη λειτουργίας, η οποία μας είπε για την πρόθεση του ιδιοκτήτη, κ. Νίκου Μαραγκού, να καταστήσει τη μονάδα, πρότυπο κέντρο εκδηλώσεων της περιοχής, ξεκινώντας από τις δεξιώσεις και τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για αγρότες εδώ και περίπου τρία χρόνια. Λειτουργεί όλο το χρόνο από το 1988 και προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία, ιδιαίτερα μετά την ανακαίνισή του το 2003.

Είναι χτισμένο στην άκρη της θάλασσας, διαθέτει πισίνα και θέα στον απέραντο Κυπαρισσιακό κόλπο. Στα 34 δωμάτια, ο επισκέπτης έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, direct dial phone και μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο.
Στον χώρο της πισίνας λειτουργεί μπαρ, καθώς και εσωτερικό μπαρ, μαζί με το εστιατόριο που προσφέρει αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και πρωινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hotel Limenari, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2761 - 0 - 33800 ή στο e-mail limenari@otenet.gr

Πηγή:Αgronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.